Maailman paras banaanikakku
2 kananmunaa
2 kkp sokeria
2 banaania muussattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kermaa (mittailin ruokalusikalla kermaviiliä ja kukkuraisina se teki 2 dl purkin kermaviiliä)
200 g voisulaa (varmaan 100 g riittäisi myös, 150 g pelaa varman päälle)
2 kkp vehnäjauhoja
kanelia maun mukaan
Sekoita kaikki aineet järjestyksessä isolla lusikalla kulhossa. Kuivat aineet voi myös
sekoittaa keskenään, mutta toimii näinkin. Taikina on hyvin kuohkeata ja löysähköä. Voitele ja korppujauhota vuoka, kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa n. tunti. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista. Kakku on parasta jäähtyneenä ja maku paranee seuraavaan päivään mennessä, jos sitä siis jää...
sekoittaa keskenään, mutta toimii näinkin. Taikina on hyvin kuohkeata ja löysähköä. Voitele ja korppujauhota vuoka, kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa n. tunti. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista. Kakku on parasta jäähtyneenä ja maku paranee seuraavaan päivään mennessä, jos sitä siis jää...
Tämä kakku tekisi kauppansa ilman paistoakin, ihan älyttömän hyvää taikinanakin :D Mehevää, mehukasta, ihanaa. Tällä kertaa käytin ihan normaalia vanhaa metallista kakkuvuokaa, kun halusin korppujauhottaa kakun ja saada rapean pinnan :) Tästä voisi varmasti tehdä myös muffineja!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti