torstai 31. joulukuuta 2015

Maapähkinä-suklaaneliöt

Sovelsin vähän jos sovellettua mokkapala-reseptiäni ja nyt voin kertoa että tuli jotain aivan liian hyvää.

Maapähkinä-suklaaneliöt.

Pohja

2,5dl sokeria
5dl jauhoja
2tl vaniljasokeria
1 1/2 tl soodaa

1tl suolaa
2 1/2dl vettä
200g margariinia
3-4rkl maapähkinävoita
100 g suklaata tai nutellaa

1dl maustamatonta jogurttia ( tai piimää, maitoa tai vahvaa kahvia)
2 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään (sokeri, jauhot, vaniljasokeri ja sooda). 
Kiehauta margariini, vesi, kaakaojauhe ja suola- seos. 
Yhdistä jauhoseos ja kaakaoseos. 
Lisää tämän jälkeen joukkoon 1dl piimää 
ja kun taikina on tarpeeksi jäähtynyt sekoita joukkoon kananmunat. 
Levitä uunipellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. 
Anna jäähtyä ja kuorruta sen jälkeen.

Kuorrute
100g margariinia
2rkl maitoa
3-5 rkl nutella
tomusokeria

Kiehauta aineet ja lisää sen jälkeen joukkoon tomusokeria 
kunnes kuorrute on sopivan vahvuista levitettäväksi piirakan päälle.
Koristele haluamallasi tavalla.


                           


                

                

               

             - L -





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti