sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Elämää Hua Hinissä ( kuvapostaus)

Nyt ollaan asusteltu täällä Hua Hinissä jo kolmisen viikkoa ja elämä on suoraan sanottuna upeaa. 

Turhaa stressaamatta ja päiviä suunittelematta ollaan menty. 

Ollaan kierrelty ilta ja viikonloppumarkkinoilla ja pitkin Hua Hiniä.  

Ajeltu skootterilla pitkin poikin, vaikka meillä keittiö on kotona niin harvemmin tulee tehtyä ruokaa, koska ulkona syö niin edullisesti. Paikallisten suosimissa paikoissa kun käy, saa loistavaa ruokaa ja todella edulliseen hintaan. 

Aamupala tehdään kotona kyllä ja tottakai välillä ollaan tehty ruokaa kotona ja tällöin olemme tehneet ns normaalia ruokaa meille, ei siis Aasialaista ruokaa. Vaihtelu virkistää välillä.

Käymme yleensä lähellä olevassa isossa Makro marketissa ( joka on enemmän tukkumainen, eli sieltä saa isoja eriä edullisesti ), käytämme myös lotus tescoa, joka on sitten normaali supermarket .


   

    

Khao Takiabissa ollaan käyty myös, temppelillä katsomassa apinoita ja ihania maisemia . 

Khao Takiab on Hua Hinin vieressä oleva pieni kylä. 


Amazin Thailand sivusto julkaisi blogini omilla Facebook- sivuilla, ihan mahtava juttu. 

Thaimaasta kiinnostuneet kuitenkin seuraavat Amazing Thailand sivustoa joten saavat myös vinkkejä minun blogistani. Meidän neitokainen löytänyt todella hyvän ystävän tästä meidän talosta, leikkivät joka päivä yhdessä. Kerrostalon edut, ystäviä pihapiirissä. 

Hakevat toisiaan aamulla leikkimään, leikkivät toistensa luona tms. Kieli ei ole esteenä vaikka ystävä on toisenmaalainen.

Eilen pääsimme juhlimaan hänen syntymäpäiviä, kun Pihla sai kutsun sinne. 

Ihanat juhlat, erilaiset❤️

Juhlia vietimme myöhään iltaan. Herkkuja syöden ja viiniä juoden. Lapset riehuivat keskenään ja aikuiset saivat jutella rauhassa . 
Ystävät ❤️


Tällaista on asua täällä, olemme nauttineet ja jatkamme nauttimista vielä parisen viikkoa ennen kuin matka jatkuu Bangkokiin. 

-L -
1 kommentti:

  1. Hei! Saako tiedustella mikä oli tuo huoneisto/asuntoyhtiö mistä vuokrasitte asunnon? Nimimerkillä 3 kk asumista HuaHinissä tiedossa, ja hyviä asunto vinkkejä etsimme, perheelle jossa 1,5 vuotias lapsi mukana :)

    VastaaPoista