keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pätkisfudge

Koosta riippuen n. 100 kpl 

Fudge: 
250-300 g suklaata ( itse käytän fazerin sinistä) 
280 g Pätkistä
1 prk kondensoitua maitoa (ei keitettyä)

Ohje: 
Laita pätkikset kattilaan. 
Pilko kattilaan myös suklaa, kaada joukkoon kondensoitu maito. Lämmitä koko ajan sekoittaen, kunnes suklaat ovat kokonaan sulaneet.

Levitä suklaamassa leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm vuokaan. Voit käyttää halutessasi myös isompaa vuokaa. Tällöin fudgesta tulee vain hieman ohuempia paloja.

Laita vuoka jääkaappiin ainakin 3 tunniksi (tai yön yli) jähmettymään. Leikkaa jähmettynyt fudgelevy haluamasi kokoisiksi paloiksi.



Vinkki:
* Fudget voi myös pakastaa 

-L-

1 kommentti:

  1. Tein just näitä ja aattelin joululahjaksi. Miten, säilyykö ne huoneenlämmössä paripäivää? En oikeen saa paketoituna niitä jääkaappiin.

    VastaaPoista