torstai 5. tammikuuta 2017

Tonnikalapiirakka

Pohja:

150 g voita
3 dl vehnäjauhoja 
3 rkl vettä
1/4 tl suolaa

- Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauhot keskenään, lisää joukkoon vesi ja suola.
- Sekoita tasaiseksi. 

( Taikina riittää piirakkavuokaan, itse teen kaksinkertaisen, kun haluan pellillisen.)

Täyte:

1 prk Tomaattimurska 
1 prk tonnikalaa
Pieni sipuli 
2 kanamunaa 
2 dl ruokakerma 
Mausteita ( persilja, tilli, paprika tms. )

- Levitä tomaattimurska pohjalle.
- Sekoita kaikki muut aineet sekaisin ja laita pohjan päälle.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 20-30 minuuttia. 


- L -
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti