keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Keltainen mania

Tänään ne sitten alkoi, Galna Dagar...Ilmiö joka valtaa melkeinpä kaikkien kodit;) keltaiset kassit pääsevät taas pitkästä aikaa päivän valoon ja ihmiset joutuvat hulluuden valtaan. Se on jännä, kun jonkun kaupan *ale*- tapahtuma voi saada aikaan tällaista. Vaikka kun oikein tarkastelee, niin eihän siellä juuri mitään edullisempaa ole kuin normaalisti muissa paikoissakaan. Tiettyjä tavaroita sieltä saa kyllä paremmalla hinnalla. Jotenkin se keltainen väri vaan saa porukan mielen ihan sekaisin;) Ja pakkohan tässä on myöntää, että allekirjoittanutkin siellä käy hulluttelemassa, tottakai. Pihlalle ihastelin tätä ihanaa NoaNoa:n mekkoa ja niin suloisen värisiä pinkkejä Ugg- kenkiä.
 

Kotiin on pakko mennä ostamaan muutama puteli tuota ihanaa Isabella Smithin- pesuaineita. ( oon jäänyt hiukan koukkuun niihin. Jos näin voi sanoa pesuaineista. Ne on niin kauniita puteleita ja vielä ihanan tuoksuisia. No onhan ne myös ekologisia tms.;)


Himoitsen myös hiukan uutta mac:iä...Alkaa tuo vanha kone olee eläkeikä-kunnossa;D ( ainakin mun mielestä, mun mies ei ehkä niin samaa mieltä tästä uuden koneen hankinnasta. Mutta saahan sitä aina unelmoida;) )

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ja hyviä hulluttelu hetkiä tähän päivään;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti