maanantai 5. marraskuuta 2012

Asuntokuumeilua

Päätimme sitten isojen pohtimisien jälkeen laittaa asuntomme myyntiin. Olemme jo keväästä asti miettineet, josko olisi uuden asunnon vuoro. Vertailimme hiukan välitysfirmoja ja se kyllä kannatti. Luulisi, että heillä kaikilla on samat periaatteet, mutta ei kyllä. Oli todella isoja eroja millaisia myyjiä löytyi eri firmoilta. Päädyimme lopulta Habitaan, josta löytyi ns. hyvällä palkkiolla oleva tehokas myyjä:)
On se vaan aika huikee tuo välityspalkkio, mutta ei saa sitä ajatella. Huh...Jos olisi aikaa voisi kokeilla itsekkin myymimästä, mutta se vaatii kyllä aikaa ja perehtymistä ja sitä aikaa ei nyt tällä hetkellä todellakaan ole.

Eilen sitten oli ensimmäin näyttö ja posiitista viestiä tuli välittäjältä, että oli käynyt porukkaa ja kiinnostuneita.
Saa nähdä tuleeko tarjouksia vielä ensimmäisestä näytöstä. Uutta asuntoa tässä kuumeisesti ollaan etsitty. Mutta tuloksetta vielä. Pikku hiljaa alkaa jännittää, että jos tulee hyvä tarjous niin mihis sitten mennään, jos emme uutta löydäkkään yhtä nopealla tahdilla. Meillä kun on aika tarkka tuo aluevalinta. Joka vaikeuttaa vielä ennestään, kun tuolta alueelta jolta nyt etsimme, niin ei oikein vapaudu kauhean tiheesti asuntoja ja sitten vielä pitäisi vapautua sellainen meille oikea niin...No toivotaan parasta:)

Nyt ollaan kyllä muutamissa näytöissä jo juostu, mutta ei ole vielä sattunut kohdilleen sopivaa. Muutama jo aika hyvä, mutta sitten niissä on aina jotain hiukan epäilyttävää. Kalliita remontteja tms..
Jänniä aikoja tässä elellään kyllä,ihan hauskaa juosta noissa näytöissä kyllä. Mutta se on paha kun on mielessä sellainen kuva, jollaista asuntoa haluaisi niin siitä on aika vaikea päästä eroon :)

Nyt on tovi vierehtänyt että olen mitään kirjoitellut, olen ollut tuossa keuhkoputkentulehduksen kourissa. Aivan kaameeta kun yskii niin, että kylkiluihin sattuu. No nyt alkaa jo hiukan helpottaa, mutta tuntuu ettei tuo yskä vaan hellitä.

Eilen olimme prinsessamme kanssa Sirkus Finlandiassa, oli kyllä hieno show- hänkin oli aivan haltioissaan pelleistä, kissoista ja kovaäänisistä moottoripyöristä. Oli kyllä todella huikeaa. Hienosti jaksoi noin pieneksi istua 2,5 h paikoillaan:) Oltiin myös mieheni ja siskoni kanssa perjantaina katsomassa Savoissa Suvi Teräsniskan konserttikiertuetta. Oli aivan ihana. Sitä voisi vaan kuunnella koko ajan, ja oli kyllä todella hieno konsertti. Aivan täysi sali.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti