torstai 16. lokakuuta 2014

Blogin ensimmäinen arvonta

Nyt on sen aika, nimittäin blogini ensimmäisen arvonnan.

Nyt onnekkaimmat pääsee nimittäin risteilemään ruotsinlaivalle.
Arvotaan 2 kpl: tta Viking Line- Helsinki- Tukholma- risteilykortteja.

Käy kommentoimassa alle monella arvalla olet mukana arvonnassa.
Sehän on täysin selvää, että kannattaa laittaa enemmän niitä arpoja vetämään ;)

1. Arpa : Kommentoi alle jotain mieleenpainuvaa ja ilmoita myös sähköpostisi.
2. Arpa: Kommentoi alle jotain mieleenpainuvaa ja olet Blogin rekisteröitynyt lukija, 
ilmoita myös sähköpostisi.
3.  Kommentoi alle jotain mieleenpainuvaa ja olet Blogin rekisteröitynyt lukija ja Jaa tämä postaus omalla Facebook- seinälläsi.  Ilmoita myös sähköpostisi.Arvonta suoritetaan 22.10.Onnea arvontaan.

- L -

33 kommenttia:

 1. Voi ei! Laivalla olo on kyllä niin rentouttavaa ja mahtavaa että pakko osallistua! :) Lähtisin kyllä mieheni kanssa ensimmäiselle "ulkomaan" reissulle, tämä viimeinen vuosi on ollut niin ressaavaa ja odotusta täynnä, että millon saamme viettää sitä kuuluisaa laatuaikaa. Mikäs olis sen mahtavampaa kuin laiva reissu Tukholmaan. ;) päätin osallistua kolmella arvalla, tripaltaan voitto mahdollisuudet. Liityin siis lukijaksi, muutenkin mielenkiintoinen blogi ja jaan myös facebookissa! :-) mindenskii@gmail.com

  VastaaPoista
 2. voi oispa kiva lähtä miehen kans lomalle ja rentoutuun! ois miehelle eka risteily ja ulkomaanmatka :)
  mukana arvalla!
  elina_jokitalo (at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Mahtava arvonta! Laivalta ei ole kyllä kuin hyviä muistoja niiltä parilta kerralta kun on päässyt käymään. Olishan tuo varmaan poikakaverillekkin melkoinen yllätys, kun pääsisi pois vähäksi aikaa arjen keskeltä rentoutumaan :> Rakastetaan molemmat matkustamista, mutta valitettavasti opiskelijan budjetilla ei kauheasti naapurikaupunkia pidemmälle huvikseen lähdetä :D

  Mukana yhdellä!
  tiainen.elina@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon ollut vaan kerran Tukholmassa, ja se oli silloin ku olin aika pieni ja siltä reissulta en muista mitään muuta ku sen et porukat yllätti mut ja veljeni helikopterin kyydillä! Mulla ja miehellä tuli 2 vuotta täyteen, ja rahat on sen verran tiukilla ettei päästä viettämään meijän 2vuotis päivää joten laivareissu olisi siihen täydellinen!

  elohopeaaiholla@luukku.com
  ja oon mukana 3 arvalla! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta :) Meidän edellisellä reissulla laivasta hajosi keulaportti kesken matkan ja jouduimme vaihtamaan tallinnassa koko luuskaa. Hieman kävi estonia mielessä mutta onneksi jokusen tunnin uusien lippujonottelujen ja 12 tunnin myöhästymisen jälkeen toinen paatti vei perille. Josko seuraava risteily menisi vähän helpommin :D

  yhdellä arvalla jasmin.kauko@gmail.com

  VastaaPoista
 6. - Mieleenpainuvaa laivalla oli se, kun kihlatun kanssa saatiin lahjaksi sviitti ja sinne kaikkea kivaa.
  Mukana yhdellä arvalla. kaenpesassa@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Parasta laivalla on bilar-karkit ja buffet <3

  tiamakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. ai että laivalla ois nii huippu päästä käymää! kaikki kaupat ja ruuat ai että ♥ mukana yhdellä arvalla! niin ja sähköposti : karkk-i@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen ollut vain kahdesti isossa laivassa, matkalla Helsingistä Saksan Rostockiin ja mantereen kautta takaisin. Oli kyllä upea reissu. Ensimmäistä kertaa ulkomailla. Tämä tapahtui siis neljä vuotta sitten, kun tällä neidolla oli tuolloin ikää jo 24v. Kiersimme autolla Saksan Berliinin ja Dresdenin, Tsekkien Prahan ja Trutnovin, Puolan Auschwitzin, Krakovan ja Varsovan, Liettuan Kaunaksen, Latvian Riikan ja Viron Tallinnan kautta takaisin Helsinkiin. Kunnon road trip siis ja henkinen passini sai useita leimoja. :)

  Kolmella arvalla mukaan. :)

  myytillinen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Iha mahtava arvonta! :) oon viimeks ollu laivalla 2004.. 10 vuotta sitte. :D helsingistä pietariin.

  kolmella arvalla mukana! miia.sarpola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. "laivalle, pyörimään disco lattialle" käy. turku - tukholma risteilyt ovat hyvinkin tuttuja, mutta helsinki - tukholma risteilyllä en olekkaan koskaan ollut. :)
  Mukana yhdellä arvalla. niinnolife@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tuollaisen arvonnan kun voittaisi olisi ilonkyyneleet jo silmillä!
  Äidilläni syntymäpäivä lähestyy eikä lahjaa ole vielä hankittu, jospa tälläisen arvonnan voittaisi lähdettäisiin me viettämään 45v synttäreitä laivalle tietenkin! Vähän lanteita keikuteltaisiin tanssi lattialla ja syötäisiin hyvin ja tietysti pakolliset selfiet! Kyllä äiti ilahtuisi jos moiselle risteilylle pääsisi! Itse en tietääkseni ole koskaan Ruotsin puolella käynyt ja kyllähän se pitäisi päästä kokemaan ja näkemään, sekä myös kuvaamaan ;) Mahtavan arvonnan olet järjestänyt ja ilahduttaa kovasti näin syksyisenä ja pimeänä iltana! Toivotan kaikille arpa onnea ja sinulle oikein rattoisaa syksyä!
  Osallistun kolmella arvalla :)
  dropdeaddiva@live.fi

  VastaaPoista
 13. Laiva matkoilta on paljon ihania muistoja. Tapasin ensimmäisen poikaystäväni laivalla ja olimme yhdessä 5 vuotta kunnes tiemme erosivat. Se oli ikimuistoinen reissu ja vaikka tiemme erosivatkin myöhemmin :)
  Mukana yhdellä arvalla :)
  minsku9@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mieleenpainuva on ollut laivan mahtava seisova pöytä. sekä kun oli tuliterä laiva ja vähän matkaa lähdöstä tuli tekninen vika ja joutui vaihtaa laivaa. yksi arpa, emppu91@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Olisi mahtavaa lähteä kaverin kanssa viettämään mukava laivareissu :) Tyttöjen laatuaikaa. Mukana kahdella arvalla. tinjaminen @ gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kiva arvonta! Tukholmaan tekisi kovasti mieli :) Mukana yhdellä arvalla

  zebra3@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Hei!
  En tiedä onko tämä mieleenpainuva kommentointi, mutta tykkään niin seurata ruotsin kuninkaallisia, joten kuninkaanlinnassa olisi kiva päästä risteilyn myötä piipahtamaan :) Yhdellä arvalla tätä mahdollisuutta tavoittelemassa.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Kiitos ihanasta blogista ja kivoista jutuista :)
  Olen blogisi anonyymi lukija, koska en ole vielä bloggeriin rekisteröi. . :)
  1 arvalla siis mukana!
  Sarre3@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Risteily kyllä kelpaisi! :)

  Viuhti13@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. pakko kyllä osallistua, niin kiva arvonta! :) tykkään sun blogin ulkoasusta, bannerista sekä sun kirjotustyylistä :) ja osallistun yhdellä arvalla siis!

  so_fia1@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Mä oon pitkään aatellu vieväni ton neljäween risteilylle, mutta aina se kaatuu siihen ettei ole varaa. Matka satamaankin jo maksaa. Mutta ehkäpä arpaonni suosisi ja päästäis tekemään muistoja!

  VastaaPoista
 22. Voi että olisi ihana päästä risteilylle! Mun mielestä kaikista ihaninta risteilyllä on se buffassa syöminen, siellä kun on niin ihanat ruuat :) toivottavasti arpaonni suosii!

  Trefoil1(at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. FB-ryhmän kautta löysin blogiisi. Heti alkumetreillä törmäsin tähän arvontaan. Olisi tosi hienoa päästä risteilemään miehen kanssa. Juuri eilen puhuttiin, että pitäiskös lähteä. Me kun asutaan kaupungin vilinästä sen verran kaukana, ettei juurikaan tule lähdettyä viettämään yhteistä aikaa. Laivalla ei olisi tuota kulkemis-/kuski-ongelmaa, jos vaikka ruuan kanssa pari lasia viiniä maistelis. Ja olis ihana päästä tanssimaan...

  tuija.kurjonen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana yhdellä arvalla...blogiasi on pakko käydä kurkkaamassa aika ajoin jo pelkästään sen houkuttelevan nimen takia :)!

  VastaaPoista
 25. Löysin sun blogin fbn kautta, ja tykästyin heti! Tykkään sun kirjoitustyylistä ja blogin ulkoasusta ja postauksista:) osallistun tähän arvontaan yhdellä arvalla. Olisi kiva päästä risteilylle pitkästä aikaa poikaystävän tai äidin kanssa! Olisi kyllä mukava päästä äidin kanssa, kun edellisestä risteilystä on jo aikaa, ja äitikin pääsisi rentoutumaan, ja olisi varmasti mielekäs yllätys!:) laivalta jää aina niin hyvät muistot, ja olisi kiva päästä luomaan niitä lisää.

  jenny.jaatinen96@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella mukaan! Viime kertainen risteilyreissu oli kyllä niin mieleenpainuva, että ei varmasti unohdu koskaan :D Olisi hienoa lähteä tekemään myös uusia muistoja :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 27. 1 arpa :) viimeksi lapsena on tullut käytyä laivalla joten tämä olis enemmän kun tarpeen! Olisipa ihanaa voittaa. <3

  jennake@netti.fi

  VastaaPoista
 28. Piristystä päivään syksyn
  tuo Viking line
  Et huomaa olevan myrskyn
  on lasissasi vine
  Shoppaa rauhassa sisällä laivan
  lepää sängyssä sviitin
  Syö buffetissa liikaa aivan
  saat loisto visiitin!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Vieläkö ehtii osallistua? Löysin sattumalta blogiisi, ja jään seurailemaan. Ihana koti teillä! Olisi aika kiva jos kaiken lisäksi vielä arpaonnikin suosisi. :)

  VastaaPoista
 30. ... Niin ja kahdella arvalla siis mukaan onnea koettamaan. S-postiosoite on e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista