lauantai 7. syyskuuta 2013

Juhlintaa

Syyskuu alkanut kovaa vauhtia ja ei voi kun nauttia. Kesä on kyllä parhaimmillaan. Aurinko paistaa ja helle hellii. Tämä kesä on ollut kyllä Suomessa niin mahtava, että lämpöä on riittänyt. Toivotaan että syksy jatkuisi pitkään tällaisena lämpimänä ja kauniina, niin pimenevät illat ei masentaisi niin pahasti. Onneksi pimeneviä iltoja pelastaa ihanat kyntilät palamassa <3 Niitä voi alkaa taas haalimaan kotiin :) Uudet lyhdytkin ostettu sitä varten :) ( tässä kuva pienemmästä, isompi samanlaisen mutta eri tekstillä )
Syksy tuo tullessaan myös ihania hillojen ja mehujen tekoa:) Olenkin saanut pakkasen täyteen taas ihania marjoja ja tänä vuonna viipaloin omppujakin kun omppusato oli niin runsas, ja googlasin ohjeet omppuviipaleiden pakastukseen :) Vois sanoa että helppo tehdä omppupiirakka niistä sitten joku päivä ;) hehheh. 
Mehuja olen tehnyt jo paljon ja hilloja ( puolukka, mustaherukka, omppu ja raparperihilloa )

Hankin muuten uuden seinätarran kodinhoitohuoneeseen:)
Niin ihana ja kaunis <3 



Tänään on ollut juhintaa, kun siskon nuorimmainen täytti 7- vuotta. Niin se aika hujahtaa, juurihan se nyytti vasta syntyi ja oli sellainen pieni tuhisija myös <3 Nyt jo ekaluokkalainen ja niin iso ja reipas poika :) Häntä juhlittiin tänään ja oli kyllä rakas siskoni loihtinut sellaiset herkut taas pöytään, masu kiittää ;) 
Sankarin toive oli, että saisi IFK- kakun, joten minähän tein sitten, oli kyllä haasteita kun en ole perehtynyt tähän kyseisen joukkueen logoon ennen ja nyt sitten pitikin alkaa sitä väsäämään:)) heh, 
ja luulen että onnistuin aika hyvin tai ainakin kaikki tykkäsi joten eikö se silloin ole niinku voitto kotiin :D hehhe..

Aurinkoista viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti