tiistai 17. syyskuuta 2013

Ostimme heinäkuun lopulla uuden sohvan kotiimme, kun olemme uutta sohvaa ettineet noin puolivuotta :) ( meillä on olohuoneessa ollut siitä asti kun vanhoista sohvistamme eroon pääsimme, niin takkahuoneen sohva onneksi. ) Uuden sohvan piti tulla elokuun loppuun mennessä, mutta koska Iskusta ei soittoa kuulunut niin päätimme itse soitella sohvan perään ja tottahan toki kuten aina, sohva ei todellakaan ollut vielä tulossa vaan nyt sohvan toimituspäivä olikin lokakuu 10 .päivä vasta. Eli n.4 viikkoa muuttuikin 2 kuukaudeksi. Miksi minusta tuntuu, että oli kyse mistä liikkeestä vain, niin sohvien toimituksessa on vaan hirveesti ongelmia. No toivotaan, että saamme sohvan lokakuun alusta, koska olisi ihana saada tuo takkahuone valmiiksi myös, nyt se on tuollainen vaunuparkki meillä:D heh...
Sohvaa odotellessa <3

Meillä oli tuolla takkahuoneessa sellainen pähkinänruskea apteekkarilipasto, joka oli aivan ihana mutta ei vain sopinut enää sisustukseemme mitenkään värinpuolesta ja minua myös häiristi kun se oli niin massiivinen. Laitoin lipaston Toriin myyntiin ja sehän meni päivässä kaupaksi:) Itse löysimme sinne aivan ihanan valkoisen korkeakiiltoisen, täyspuuta ( jossa on maitolasia ovissa ja lasihyllyt ) olevan valkoisen senkin. Aivan ihana, iso mutta kuitenkin jotenkin siro ja tyylikäs, eikä todellakaan hallitse nyt takkahuonetta mitenkään :)
( kuvaaja mukana :D )

Ostimme myös takkahuoneeseen uuden valaisimen kattoon tovi sitten:)
Valaisimesta tulee niin ihana kirkasvalo, kristallien ja peilin avulla:)

Nyt hakusessa on uusi ruokaryhmä keittiöön :) Meillä on aivan ihana teetetty lasinenpöytä ja nahkaiset tuolit, mutta koska uuteen keittiöön mahtuu 6:hlö ruokapöytä niin tottakai sellainen halutaan hankkia:) heh ( nykyinen pöytä ja tuolit kyllä laitetaan talteen, koska ne ovat niin arvokkaat, eikä vain rahallisesti. Pöytäryhmä on ollut meijän ensimmäisestä yhteisestä kodista asti meillä <3 )

Ja voi niin ihanaa kun vaan se pian tapahtuisi, niin keittiöremonttimme alkaisi <3 sitä niin odotan. Kodin muu remppa valmis ja päätimme alkukeväästä kun muuten valmista, että keittiöremppa jätetään suosiolla syksyyn. ( jotta saa herrakin lepää ja nauttia kesästä, ja siis meijän keittiössä ei ns. ole mitään vikaa tms. mutta se vain on meidän silmään aivan liian tumma :( harmillista . Keittiö on täyttä puuta, joten arvokasta se on, joten olemme pähkäilleet maalatakko ne vai ostaa uusi keittiö. ) Saa nähdä mihin lopputulokseen tullaan:)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti