tiistai 10. syyskuuta 2013

Kirppis touhua:)

Syksyn koittaessa avautui taas Jäähallin kirppis. Oon tosi huonosti jaksanut käydä nyt pitkään aikaa missään kirppiksillä. Hietsussakaan en käynyt kesän aikana kun muutaman kerran ja tähän löytyy syy kyllä: tuntuu että kirppishinnat on noussut taivaisiin, jengi myy rättejä ihan hirvein hinnoin ja myös kirppiksille on tullut hirveesti näitä feikki-kaman myyjii. Se kirppis-idea on niinkun kaikonnut johonkin. Harmillista.
Mutta nyt päätin käydä tutkaamassa jäähallin tarjonnan ensimmäisen viikonlopun kunniaksi sunnuntaina ja kannatti todellakin. Täynnä myyjiä ja ostajia sopivissa määrin, eli ei ollut tunkua ja mahtui liikkumaan vaunujen kanssa :) Todella hyvää tavaraa ja erityisen hyvään hintaan. Löysin itselleni 4 paria kenkiä ( 2 varrelliset korkonilkkurit ja kahdet avokkaat, joista esim yhdet oli täysin käyttämättömät ja ne maksoi 1 euron...:D ja kaikki merkkitavaraa ettei mitään henkkamaukka-kenkää ) ja myös 2 uudenveroista jakkua ja yhden upouuden topin, jossa oli vielä hintalappukin kiinni :) mahtavaa .
Hintalappu oli vielä kiinni, tätä kyllä mietin että onko liian kultainen mun makuun, mutta siinä hengarissa se huokui niin ihanuutta ja hinta oli vain euron joten pakko se oli ostaa :)



Nämä 4 euroa ja aivan uudenveroiset:)

Nämä ihanuudet maksoi euron ja näillä ei ole kävelty kertaakaan, Nellystä tilattu:)

Biancon perusmustat avokkaat ja hintaa oli euro:)

Biancon nahkanilkkurit ja hintaa 3 euroa ja aivan uudenveroiset:)
Ihana perus jakku, vähän tällainen ohuempi ja kevyempi esim takin alle ja ihanan harmaa ( jostain syystä kuvassa näyttää vähän beessiltä..hintaa 2 euroa:) ja aivan uudenveroinen. ( mä olen hullaantunut näihin jakkuihin, ehkä liikaakin..niitä tuolla kaapissa rivissä aikas monta )


Tämä ihanuus oli kyllä löytö ja hintaa oli vain 2 euroa, aivan loistava :)

Kyllä kannatti käydä, en varmaan ole koskaan löytänyt näin paljon ihanuuksia ja päässyt näin halvallakin vielä:) Pikku prinsessallenikin löytyi kaksi barbieta ja heille matkalaukku ja Baby born-nukke, josta hän oli niin innoissaan <3 ja eihän mulla mennyt edes 20 euroa:D hehhe..
Ensi lauantaina pääsenkin itse myymään sitten, varasin itselleni pöydän että pääsee kamoista vähän eroon :)) se ois siis kaappien siivousta ;)

Kauan haaveilunikin sai päätöksen kun vihdoin sain Kartell Stone- jakkaran, voi että se on niin ihana <3

Ja kotiimme majottui myös uusi ystäväinen

Energistä viikkoa kaikille <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti