sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Maailman paras suklaakakku

Maailman paras suklaakakku 


3 dl vehnäjauhoja
    1 tl leivinjauhetta
    1 tl suolaa
    2 dl kaakaojauhetta
    2 dl sokeria
    2 dl fariinisokeria
    150 g tummaa suklaata rouhittuna
    2 dl sulatettua voita
    4 munaa
    1 dl vahvaa kahvia


Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. 
Sekoita yhdessä kulhossa keskenään kuivat aineet 
(vehnäjauhot, leivinjauhe, suola, kaakaojauhe, sokeri, 
fariinisokeri ja suklaarouhe) 
ja toisessa kulhossa märät aineet, 
yhdistä sitten kuivat aineet märkiin. 
Kaada irtopohjaiseen, n. 24-senttiseen vuokaan 
ja paista n. 30 minuuttia, kunnes kakku on melkein kypsä, 
mutta sisältä vielä kostea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti