keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Meidän perhe

Traveller- perhe, tämän nimen saimme kun Meidän perhe teki lehtijutun meistä.
Meidän matkaamisesta maailmalla lasten kanssa ja omin ehdoin.

Matkustaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja tavattuani mieheni, tartutin sen häneen myös. Matkustettu on siis aina ennen lapsia ja lapsien kanssa. Lasten tulon myötä mikään ei ole muuttunut, paitsi että matkojen kesto on pidentynyt ja emme matkustaisi enää ikinä valmismatkoille.

Matkatoimistojen valmismatkat ei vain ole meidän juttu, ihan yhtä helppoa on suunitella matka alusta alkaen itse. Ottaa lennot ja hotellit erikseen, kun varata se valmismatka sieltä matkatoimiston sivuilta.

Meidän perheen-jutun löydät lokakuun numerosta. Lehdessä pääsee kurkistamaan meidän reissuihin ja myös meidän vinkkeihin reissaamisesta lasten kanssa.







Avoimin mielin uusia seikkailuita kohti, stressaamatta tulevaa.






Matkailu avartaa, ei ole mikään turha sanonta.
Suurin rikkaus on päästä matkustamaan ja näkemään maailmaa.



Minusta on ihan sama matkustaako itsekseen vai lasten kanssa, asenne on tärkeintä. Liika suunnittelu ei vie mihinkään. Hirveä stressi siitä tulee vain, jos täytyy tehdä vaikka ja mitä ja loppujen lopuksi kaikki voikin mennä ohi suunitelmien.

Mihin tahansa matkustaa, tutustu paikalliseen elämään. Älä pyöri vain hotelli alueilla ja turisti ympyröissä. Omatoimisilla matkoilla tämä on helpompaa, koska voit varata hotellin vaikka ihan syrjästä.



-L-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti