tiistai 17. huhtikuuta 2018

Lumen alta paljastuu työmaa

Lumet sulaa ja ilma alkaa lämmetä. On tätä jo odotettu, kevät tulee. Viime syksy ja talvi tuntui todella pitkältä ja raskaalta, kaikinpuolin. 

Rakentaminen vei voimat ja muu elämä siinä ohessa talloi kyllä kanssa oikein olantakaa. Tuntuu että ihan kuin heräisi jostain talvikoomasta ja pikkuhiljaa alkaa taas olemaan elävien kirjoissa. 

Taloa rakentaessa teimme vain maanrakennustyöt ja se ns pinta jäi tottakai tekemättä. Talo valmistui talvella , joten nyt talven jälkeen paljastuu taas täysi työmaa. 


Talonmaalaus olisi myös edessä. Taloa on maalattu vain tietyistä kohdista, ettei tarvitse enää irrotella lamppuja, paloturva-tuotteita yms..

Saa nähdä koska saamme maalausprojektin aloitettua. Yritämme tehdä ns tärkeysjärjestyksessä nyt ensin. Aloitetaan tästä kaaoksesta, pitäisi purkaa rakentamisen ajan olleita tilapäisiä varastoja ja siirtää polttopuut oikealle paikalleen . Kunhan saa rakennettua sen varaston niille. Terassia tulee olemaan, teemme terassin joka on koko talonmittainen. Talon sivulla metsänpuolella tulee olemaan lapsien kiipeilyteline ja keinut ja puuvarastoa yms


Meillä ei ole isoa nurmialuetta tulossa, vain meille sopiva . Helppo hoitaa ja silti lapsille vähän myös nurmikkokenttää , vaikka pihapeleihin. 


Ainakin riittää kevääksi tekemistä ja koko kesäksi. Saa nähdä mihin asti saadaan tänä kesänä piha. Olisi ihana saada terassi, aurinkopäiviä varten ja grillijuhlia varten. 

Kunhan kaikki saadaan valmiiksi olisi myös ihana pitää kunnon kesäjuhlat, tupaantuliaisien merkeissä.

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti