torstai 19. huhtikuuta 2018

Viikot vierii

Tuntuu että viikot menee ohi koko ajan vain nopeammin. Huomenna on taas perjantai  ja viikonloppu lähestyy. Vaikka teen töitä viikonloppuisin niin kyllä se perjantai on silti aina se viikon paras päivä. 

Ihana aurinko ja keväinen ilma, tänään oli niin lämmin jo. Tulisko kunnon kesä tänä vuonna. 
Pihasuunnitelmia ja kaikki vapaa-aika siellä touhuten. 
Tuntuu että hommaa on niin paljon, että aika ei vaan riitä kaikkeen. 

Täytyy vaan mennä asenteella et tehdään se mitä keretään ja yritetään nauttia keväästä ja kesästä myös tekemällä muutakin. 

Tänään saatiin nurmikkosiemenet laitettua, saa  nähdä kasvaako mitään.  

Yritin etsiä mahdollisimman parhaan siemensekoituksen. Saa nähdä onnistutaanko saamaan nurmikko. Ei olla nimittäin mitään viherpeukaloita. 

Valitsimme  Cello Extra green -nurmikkoseoksen.  Käyttöluokan 1 Extra green -nurmikkoseos Pitäisi olla tiheäkasvuista ja , kestää myös hyvin kulutusta. Nurmikon pitäisi kestää talvet hyvin.  Cello Extra Green sisältää niittynurmikka-lajikkeita 40 % sekä Puistonata-lajikkeita 60 %.

Lapsille onneksi on pihalla jo paljon tekemistä, pihalta löytyy trampoliini, keinut ja iso kiipeilyteline. Helpottaa hiukan raksatouhuja kun lapset viihtyy, pienin roikkuu sit messissä muissa hommissa aina. 

Ihanaa ja rentouttavaa iltaa kaikille, Itsekkin käperryin viltin alle ja ojennan jalat. Ei paljon tänään ole istumaan ehtinyt. 

Käykäähän osallistumassa Instagramissa minun sivuillani ( Humpula_s nimellä
Löydät ) ihana sisustukseen liittyvä arvonta. 

<3 Laura 1 kommentti: