maanantai 22. heinäkuuta 2019

Aurinkoinen Tahko

"Joskun on hyvä mennä kauas, nähdäkseen lähelle."

Tuo sanonta, jos mikä pitää täysin paikkansa, niin matkustamisessa kuin ihan vaikka oman pään kanssa välillä. Ajatukset tarvii välillä kanssa tilaa ja silloin kannattaa tehdä kaikkea muuta kun ajatetella.

Me päästiin viettämään ihanaa minilomaa Break Sokos Hotel Tahkolle, vaikka matka oli pitkä ja ajomatka lapsien kanssa tuntui välillä vähän haasteelliselta. Perille päästyämme, tiesin että tästä lomasta tulee onnistunut. Monelle Tahko on varmasti talvi-lomakohde ja onhan se totta että siitä se varmasti on eniten tunnettu. 
Mutta oli kyllä upeat maisemat samantien kun pääsimme perille, vaikka samantien lasten kanssa päätettiin että tänne tullaan talvella laskettelemaan.


Saavuttuamme perille, meitä oli vastassa iloinen ja todella lapsiystävällinen palvelu. Minulle merkitsee paljon aina kun joku ottaa lapset huomioon. Samantien lapsille kerrottiin, mitä kaikkea tekemistä Tahkolla olisi ja mihin meidän ehdottomasti tulisi mennä. 

Lähiliikuntapuistoa, eläinpuistoa, uimarantaa, kylpylää, Superparkkia ja mm. Suomen pisimmät portaat löytyy Tahkolta. Eli ei todellakaan pelkkä talvikohde missään tapauksessa, ja kuten aiemmin sanoin maisemat oli näin kesällä ja aurinkoisena päivänä ihan super upeat.Huoneemme oli todella tilava ja lapset innostui kun se oli kahdessa kerroksessa, parvella oli makuuhuone. Meillä oli huoneessa myös oma sauna ja lapset varasi minulta heti saunavuoron.

Lapsien kanssa kun matkustaa, on ihanaa kun on tilaa leikkia, mutta myös kun nukkumaan mennään voi katsella telkkaria eri huoneessa missä lapset nukkuu.

Huone oli todella viihtyisä ja todella kiva värimaailma koko huoneistossa, tuli sellainen alppikylä- fiilis niin huoneesta kun koko hotellin tyylistä.


Hotellin vieressä oli iso lähiliikuntapuisto, jossa oli vaijerirata ja myös parkour-alue, potkulauta-rata.
Upeat ulkoilumaastot joka puolella ja tekemistä kaikenikäisille kyllä. Ja minusta tosi kiva kun tuo oli sellainen iso kenttä, missä oli kaikki tarjolla.


Päivän päätteeksi pääsimme nauttimaan ihanaa illallista Hotellin omaan ravintolaan.
Lapset pääsi tilaamaan itse omalta listaltaan ja aikuiset sitten omalta. Ravintolan palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. Lapset sai taas kokea olevansa oikeasti vieraina hotellissa, lapsista on hauska kun saa tilata ruokaa itse. 

Ystävällinen palvelu ja asiakkaiden huomioiminen ravintolassa oli todella ihanaa, tunsi että oikeasti merkitsi mitä mieltä olemme ruoasta ja olemmeko saaneet kaikkea tarpeeksi.Vatsat aivan liian täysinä lähdimme sitten päivän päätteeksi huoneeseen ja lapset meni siinä vielä saunomaan ja ottamaan siitä ilon irti. Koko porukka nukkui todella hyvin ja aamulla virkeinä kohti aamupalaa. Hotelliaamiainen on minun lemppari asioita, kun saa vaan mennä valmiiseen pöytään ja valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon. Kaiken huipuksi vielä joku muu siivoaa sinun jälkesi.

Ja ihan loistavasti tuolla oli iso leikkihuone lapsille siinä samassa yhteydessä, eli vanhemmat saa syödä rauhassa aamupalan kun lapset ovat saaneet tarpeekseen.

Valikoima aamupalalla oli uskomattoman laaja, enpä ole ennen näin laajaa nähnyt vaikka olemme matkustelleet ympäri maailmaa. Vaikka monissa hotelleissa on hyvät aamupalat, yleensä jälkiruoat puuttuu aamupalalta. Nyt sai tehdä jopa jäätelöannoksia itse ja tällainen sokerihiiri oli aivan onnesta soikeana.Sunnuntaina pääsimme vielä sitten kuluttamaan kaiken loppu voimamme SuperPark Tahkolle. Lapset rakastaa näitä tällaisia paikkoja, joissa on eri urheilulajeja kokeiltavana. Oli myös ihana mennä tuonne koska tiesin pitkän kotimatkan olevan taas haaste niin mikä parasta kuluttaa ensin voimat loppuun täällä ja sitten istua autossa reilu 4 tuntia.

Iso plussa SuperPark Tahkon työntekijöille, he neuvoivat lapsia kaikenlaisia temppuja tekemään ja auttoi kaikessa mahdollisessa mitä ikinä lapset keksi kysyä. Aivan loistavaa palvelua ja lapsenmielistä tekemistä. 


Kiitos ihanasta minilomasta Tahko, tulemme varmana uudelleen.

Nyt uutta viikkoa kohti.

- L -


* Majoitus ja SuperPark Tahko saatu kaupallisessa yhteistyössä

1 kommentti:

  1. Me oltiin viime talvena Tahkolla ja oli kyllä todella kivaa, että meilläkin oli majoitus aivan lähellä rinteitä ja kaikkea oikeastaan. Eipä ole tullut mieleen, että Tahkolle voisi mennä myös kesäaikaan, mutta näköjään teillä ainakin ollut lystiä. Pitääpä suunnitella vielä tähän syksylle ja lapsillekin näköjään kivaa, että ne voi lähettää tuonne temppuilupuistoon.

    VastaaPoista