keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kesän olohuone

Kesällä on ihana kun melkeen koko elämä siirtyy pihalle, kaiken mahdollisen mitä vaan voi tehdä haluaa tehdä sen ulkona. Viettää illat hiljaisuudessa nauttien lämmöstä ja oikeastaan koko koti unohtuu hetkeksi. 

Meillä on selkeästi kyllä koko elämä siirtynyt pihalle, nyt vielä on kesäsäät hellineet ihan uskomattoman upeilla keleillä. Lapset syö ja leikkii aamusta iltaan pihalla ja itse töiden jälkeen haluan viettää kaiken ajan pihalla kyllä. 

Meidän perheen terassin lempipaikaksi on muodostunut tämä ihana pesä, siellä on ihana loikoilla auringossa tai lapset saa siellä kivat leikit aikaa varjon alla.

Yhteistyössä Kotisiili verkkokaupan kanssa, saimme valita heiltä mieleisen terassikalusteen  ja päädyimme ehdottomasti tähän. Sopii ihanasti meidän terassille ja on kyllä kovassa käytössä meillä joka päivä.


Ihan loistava tämä on koska on kevyt siirrellä ja helppo puhdistaa vaan vedellä. Tyynyjä ja patjoja ei tarvitse siirrellä sateelta suojaan vaan ne kestävät sään kuin sään. Kankaan pinta hylkii vettä, joten sateen jälkeen tyynyt ja patjat ei ole märkiä kauan vaan kuivuu todella nopeasti.

Ja koska tuote on suhteellisen iso, niin tämä sään kestävyys on ihana uutinen, eli talvellakaan tätä ei tarvitse roudailla mihinkään suojaan. Halkaisija tässä on 180 cm, eli oikein tilava pesä isommalle perheellekkin, me mahdutaan sinne koko porukka todella hyvin.
Pesä on niin mukava, että olemme miettineet siellä yöpymistäkin, verkko tuohon päälle ja ulkomajoitus on valmis.



Nyt muuten kannattaa kurkata Kotisiilen verkkokauppaan tästä, nimittäin mm. tämä pesä on tarjouksessa todella edulliseen hintaan.




Joko siellä ollaan jo kesäomalla, vai vasta edessä? 
Nyt on ollut kyllä niin upea kesä jo tähän mennessä, että melkein ei haittaa missä vaiheessa lomaa on pitäny tai pitää kun melkein joka päivä on hellettä. 

Kerrankin me päästään Suomessa myös nauttimaan pitkästä kesästä tai ainakin pidemmästä <3 Ottamaan varastoon kaiken valon mitä annetaan tulevaa syksyä varten.

Ihanaa keskiviikkoa ja viikkoa kaikille.

<3 Laura

* Tuote saatu yhteistyössä Kotisiilen kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti