sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kauniin ihon salaisuus


Ihon kuorinta on yksi tärkeimpiä asioita mitä pitäisi meidän kaikkien muistaa tehdä säännöllisesti. Ilman että kuorimme ihoa ei voi kosteusvoiteet yms muut ihonhoitoon liittyvät tuotteet mitenkään imeytyä ihoon. 

Näin kesällä varsinkin haluamme kosteutetun ja kauniisti päivettyneen ihon, ja sen salaisuus on kyllä säännöllisesti kuorittu iho.

Kuorinta- aineita on niin paljon kun on merkkejä ja kauppoja, mutta on eri asia millä me kuorimme ihoon ja miten se vaikuttaa ihoomme. 

Yleensä me valitsemme liian karkeita kuorinta- aineita tai purkkeja jotka sisältää hirveän määrän kaikkea sellaisia ainesosia joita iholle ei kuuluisi edes laittaa ja tätä harva edes miettii. 

Nyt itse pääsin testaamaan Maybeautyn aivan uskomattoman ihanaa vartalokuorintaa, joka on täysin puhdasta ja sopii iholle kuin iholle ilman että rasittaa ihoamme liikaa.

The Body Scrub tekee ihostasi ihanan pehmeän poistaen ylimääräistä kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa samalla ihoasi. Edistää verenkiertoasi, sekä poistaa jälkiä, arpia ja epäpuhtauksia tehokkaasti.



Ensimmäinen asia mihin itse kiinnitin huomiota oli tuoksu, yhdistelmä korkealaatuisia kahvipapuja ja kylmäpuristettua kookosöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat sekä kuorivat ihoasi. Hoidon jälkeen tunnet kuinka puhdas iho on. Itse huomasin myös sen, kuinka kosteutetun tuntuinen iho oli, en edes laittanut kosteusvoidetta tämän jälkeen ja minulla on todella kuiva iho normaalisti.


Itse olen nyt käyttänyt tätä muutaman kerran viikossa samalla kun käyn suihkussa, tämä siis levitetään kostealle iholle annetaan 3-5 min vaikuttaa ja sitten vielä hierovin liikkein pestä pois. Jo siinä vaiheessa tunnet tuotteen toimivan. Kesä ja kaunis tasainen päivetys on taattu tämän jälkeen ja sehän kaikkien toiveissa.


Kuorinta on siis tällaista ns purua, jota otetaan kämmenelle suihkussa noin tl määrä riittää loistavasti koko keholle, eli pussi on todella riittoisa. Pussin kun avaat se tuoksu on aivan mieletön, koko kylpyhuone tuoksuu ihanalle.

Huomaat myös heti kuinka puhdasta ja laadukasta tuotetta tämä on, ei mitään keinotekoisia ainesosia siellä joukossa.

Tämä sopii siis kaikkien iholle, oli sinulla mitä tahansa ongelmia ihon kanssa. 



Nyt saankin tarjota teille alennuskoodia vartalokuorintaan, tuotteen löydät Maybeautyn sivuilta ja koodilla "ihanaascrub" saat alennusta -30% jolloin hintaa tuotteelle jää vain 17,50e kun normaalisti hinta on 25 euroa.

Pääset myös ostoksille suoraan tästä, jossa myös alennuskoodi aktivoituu suoraan, eli hinta on jo alennettu siellä. 

Nyt jos koskaan kannattaa tarttua ja testaa tuotetta, tuotteella on 100% tyytyväisyys takuu, eli jos et tykkää jostain syystä saat rahasi takaisin. Kannattaa tosiaan ostaa muutama varastoon koska lupaan että rakastut tähän tuotteeseen.

Alennus on voimassa 25.7 asti.

- Laura-

*Kaupallinen yhteistyö Maybeautyn kanssa
* Sisältää linkkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti