lauantai 18. toukokuuta 2019

Ihana Hamam

Laadukkaat kylpytekstiilit on minusta harvinaisuus, pyyhkeet voi tuntua hyviltä kaupoissa ja parin ensimmäisen käytön jälkeen vielä, mutta todella nopeasti pyyhkeet muuttuvat kovan tai karhean tuntuiseksi. Myös todella monet merkit on todella painavia, isoja ja kuivuu hitaasti.

Kuljetan jumpilla pyyhettä melkein joka päivä kassissa ja inhottaa oikein laittaa se iso ja painava, märkä pyyhe takaisin kassiin. Myös lapsien kanssa kun kesäisin esimerkiksi käy uimassa pyyhkeet vievät eniten tilaa.

Pääsin tekemään yhteistyötä Ihana Hamam yrityksen kanssa ja sain heiltä ihanan paketin kaikkea ihanaa ja kun pääsin testaamaan heidän tuotteita oli se rakkautta samantien. Sen laadun tunsi jo samantien kun paketin avasin.

Pyyhkeet ovat 100 % puuvillaa ja todella kevyitä, pieneen tilaan meneviä.

Sain  Hamam Experience- setin, johon kuului iso kylpypyyhe ja turpaani hiuksille.

Oli heti laitettava tuotteet testiin, imukyky oli parempi kuin missään testaamassani froteepyyhkeessä. Pyyhe tuntui niin pehmeältä ja tuoksuikin jotenkin todella paljon paremmalta kun mikään ns. normipyyhe.

Hamam pyyhe myös kuivuu todella nopeasti, joten tällainen pyyhe on ihan loistovalinta matkoille ja kesällä rannalle. 



Paketista löytyi myös ihana viltti 180x230 cm kokoinen 100% puuvillaa.  
Tämä viltti sopii myös esim kesäisin rannalle alustaksi tai vaikka pyyhkeeksi, koska viltti on todella imukykyinen myös. Eli on todella monikäyttöinen ja todella kaunis.

Kurkkaa ihania Hamam tuotteita tästä ja ihastu heidän tuotteisiinsa.


Olen super innoissani myös koska pääsimme Ihanan Hamam yrityksen kanssa viemään astetta pidemmälle tämän meidän yhteistyön ja toimin tästä lähtien heidän Ambassadorina. Tämän otin todella iloisena vastaan, koska näiden tuotteiden takana minun helppo seisoa ja yrityksen takana on kaksi upeaa ihmistä joiden kanssa yhteistyön tekeminen on täysin vaivatonta

Ja hei klikkaa itsesi tästä kilpailuun minun instagram- sivuille. Voit voittaa Experience- setin tai hiusturpaanin.

Oletko sinä testannut Hamam- tuotteita? Kerro mitä mieltä sinä olet tuotteista.

Ihanaa viikonloppua kaikille

- L -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti