torstai 14. tammikuuta 2016

Singapore-Vietnam

Eilen lähdimme jatkamaan siis matkaa Singaporesta. Olimme siis vain yhden yön Singaporessa, vain pintaraapaisu saatiin siis paikasta. Palaamme takaisin kyllä
Pidemmäksi aikaa. 

Takaisin lentokentälle ja lento kohti Vietnamia. Jetstar-lentoyhtiöllä lensimme. Singapore - Ho Chi Minh City - Singapore. Kahden ruumassa menevän laukun kanssa se maksoi n. 380€ meidän perheeltä. Laukut ruumaan taisi maksaa 42€/laukku/menopaluu.


Lento lähti paikallista aikaa klo 11.00 ja kesti 2 h, saavuimme Vietnamiin Ho Chi Minh Cityyn ja siitä jatkoimme matkaa taksilla ( taksi meter- huomattavasti halvempi kun muut taksit) bussiasemalle-"Mien Dong Bus Stationille".

Olimme taas kunnon näky siellä, ei ainutta turistia ja sitten meidän perhe pöllähtää paikalle. Noin tunnin odotimme bussin lähtöä. Bussin matkustusaika oli arvioitu 4-6 tuntia Phan Thiet-kaupunkiin.

Bussi oli todella erikoinen, makuuasennossa olevia penkkejä täynnä ja viimeiset lenkit oli 3 hlö vierekkäin.

Niissä oli kyllä hyvä matkustaa, pääsi nukkumaan ja lepäämään. Me saatiin sellainen kolmen penkin paikka .
Bussi maksoi 6€/ hlö ja pienimmästä ei tarvinnut maksaa.


Lapset nukkui osan matkaa onneksi, joten matka taittui hiukan helpommin.
Muuten olisi voinut aika tulla pitkäksi, ainakin pienimmällä.

Bussi pysähtyi kun olimme tulleet noin 5 tuntia, sai syödä ja jaloitella. 

Siinä vaiheessa sanoin miehelleni, että mene kysymään koska olemme perillä. Minulla oli sellainen tunne, että bussi ei tule koskaan menemään Phan Thietiin sittenkää. Hyvä että kysyi, koska bussi oli ajamassa sen ohi ilman pysähtymistä, kuski ei ollut saanut informaatioita,
Että bussissa on sinne haluavia. Oltaisiin menty siis 100 km yli. Bussikuski ja muu henkilökunta ei puhunut tietenkään sanaakaan engantia, joten he eivät tajunneet mitä kysyimme tai halusimme. Onneksi pysähtymispaikalla oli nuori tyttö joka osasi jonkun verran englantia ja tulkkasi kuskille minne halusimme. 

Bussi pysähtyi tien reunaan Phan Thiet- kaupungin kohdalla ja oli tilannut meille taksin. Taksi maksoi 75.000VND eli 3€, n.6km matkasta. 

Yhteensä 12 h meni matkaamisessa, väsyneet mutta onnelliset matkaajat pääsi hotellille . 

Heti alkuun päästiin vähän jännittelemään.

13 päivää olemme yhteensä täällä Park Diamond Hotellissa, sitten palaamme takaisin Ho Chi Minh City, jossa ollaan myös sitten. 

Tässä vähän kuvia hotellilta. -L-

2 kommenttia:

 1. Aion seurata ��.

  Olisiko mahdoton ajatus, että heittäisit paikallisia hintatietoja näkyviin; hotelleista, busseista, taksista, ruokailusta jne?

  Olette varmaan menossa myös Filippiineille?

  T. AK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Filippiineille ei olle menossa tällä reissulla.
   Hintatietoja tulee varmaan joihinkin väleihin aina. Kandee seurailla,erilaisia postauksia tulee kuitenkin.

   Poista