sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uudelle vuosikymmenelle siirtyminen

Niin tuli minustakin kolmekymppinen. En ollut ajatellut pitää sen suurempia juhlia, mutta sitten sukulaisille pidin pienimuotoiset kahvittelut viime viikonloppuna, samalla pääsi näkemään kaikkia ennen meidän lähtöä.

       

Sain kyllä niin upeita lahjoja.


                    

Upea uusi kynttilänjalka, tämä on siis puhdasta rakkautta. Minulla on melkein samantyyliset pienemmän ja olen pitkään haaveillut korkeasta ja tämä on siis niin upea.

                                       

                                       

Mieheltäni sain MK- ihanan laukun, tätä olen hypistellyt jo pitkään <3

                                    

Ja koska oli päättänyt että en vietä 30 v juhliani mitenkää, en yleensä ole mikään stressaaja tai kriisien puolesta puhuja, nyt kuitenkin tämä 30 v läheneminen on sellaisia hiukan tuonut. Tai ainakin laitan ne sen piikkiin koska ei muuta selitystä löydy. Paljon on mahtunut elämään ja paljon olen saanut. Päivääkää en vaihtaisi, mutta onhan se 30 v aika paljon. Lapset kasvaa, esikoinen menee jo ensi syksynä kouluun ja pieninki täyttää jo 3 v pian. Kyllä ne laittaa miettimään, mitä seuraavaksi.

Mieheni oli järjestänyt kuitenkin minulle upeat yllätysjuhlat, täynnä ystäviä.
Ensin oli karting- ajelua, jota en ole ikinä ennen tehnyt. Se oli aivan huikeaa, todella koukuttavaa.

Sen jälkeen matka jatkui risteilylle Tallinnaan, satamassa odotti vielä lisää porukkaa.
Huikea risteily, täynnä ystäviä ja iloisia hetkiä.

Viimeinen viikonloppu ennen lähtöä, ei olisi voinut olla parempi.

Samalla sai kaikki tärkeimmät ystävät pitämään hauskaa ja halattua ja rutistettua kaikkia. Haikeat tunnelmat kyllä ja tulihan siinä itkukin silmään. Ikävä tulee ja kova<3Se olisi huomenna lähtö maailmalle- meidän perheen maailmanvalloitus jatkuu.
Lento Singaporeen ja siitä sitten eteenpäin seuraavat 3 kuukautta.

               

Tulen kirjoittamaan blogia koko matkan ajan, kuitenkin vaan 1-2 kertaa viikossa. Enemmän juttuja löytyy facebook sivuiltani, johon postailen aktiivisemmin pienempiä juttuja ja kuvia.  Sivuille pääset tästä.-L- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti