tiistai 11. syyskuuta 2012

Haaveita

Syksyllä on ihana sisustaa kotia uuteen uskoon. Pientä sisustusta harjoitan viikottain;) mutta isompiin hommiin tarviin tuota minun ihanaa aviomiestäni apuun, joten nämä syksyt on yleensä niitä parhaita aikoja siihen. Syksysin sitä jostain syystä ollaan vain enemmän kotosalla kuin muulloin.
Makuuhuoneemme päätyseinä on ollut nyt kolmisen vuotta ruskea ( maalasimme sen kun muutimme nykyiseen asuntoomme ), nyt on aika saada makuuhuoneeseen uutta ilmettä. Tänää  hankimme ihanaa uutta tapettia sinne,( yllätykseksi kaikille löysin tapetin Vallilan- valikoimasta ) sävy vaalenee hurjasti;) kunhan saamme sen seinään niin näette kuvat:) . Tarttuihan sieltä sitten matkaan myös ihania kankaita. Olen sellainen " on-off" -ompelija. Välillä ompelukone pölyttyy kaapissa ja välillä se surraa täällä niin tiheeseen tahtiin, ettei muuta ehdikkään tekemään. Ihania kankaita kun löytää, niin ompeluhimo syttyy aina.  Nyt aikomus tehdän ainakin muutama uusi tyynyliina tyttären huoneeseen.  Tässä esimakua kankaista joita löysin. Kaupunki-kuoseja ja kelohonkaa ihanassa värissä.

Pistimme myös eilen illanratoksi olohuoneen uuteen järjestykseen. Sillä saa tehtyä ihan uudenlaisen ilmeen kotiin taas vähäksi aikaa. Piristää kummasti, kun järjestys onkin ihan erilainen. Tilan suuruskin tuntuu ihan erilaiselta:) Mikä parasta, niin se on aina sellainen suursiivous-hetki, kun kaikki huonekalut siirtyy. Yllättävää mitä aarteita löytyy eri kätköistään:) .

Nyt odottelen hetkeä, kun saa tuon uuden tapetin seinään. Sen jälkeen on vuorossa kylpyhuoneemme "ehostus" , jos niin voisi sanoa. Mutta siitä enemmän, kun se on ajankohtainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti