lauantai 1. syyskuuta 2012

Juhlintaa

Tämä päivä ollaan vietetty ihanan siskoni nuorimman lapsen 6-vuotis synttäreillä ( niin se aika kuluu, juuri muistan kun hän oli vain pieni suloinen nyytti, nyt jo niin iso ja ihanista ihanin ) . Juhlat on ihania, kun siellä tapaa sukulaisia ja tuttuja, joita ei niin usein tapaa. Juhlia saisi vain olla enemmän:D syy herkutella, hehhe...
Angry-possukakku oli menestys;) , oli kyllä todella hyvää. Naama näytti oikeelta ja täytteet oli hyviä ja kakun kosteus oli just eikä melkeen. Hyvä että onnistu.
Tänään aamulla olisi pitkästä aikaa nukuttanut kyllä niin hyvin, mutta ehkäpä se johtui eilisistä yö-kuvauksista. ( Niistä en voi tällä hetkellä hirveästi puhua, mutta lupaan valaista asiaa kunhan asia on julkinen.) Olin kotona joskus kolmen aikaan, joten ehkä väsymys aamunjumppiin lähtiessä oli ihan syystä. Nooh, kyllä sitä hyvin piristyy kun painaa play-nappia salissa ja jumpparit odottaa innoissaan alkavaa tuntia. Elixian porukka on kyllä huikeeta heti lauantai-aamusta ( näin se syksy starttas sielläkin, uudella ohjelmalla tänään muutamat jumpat ja hikistä hommaahan se taas oli;) )
Sateisen lauantai-illan kunniaksi voi tehdä hyvää ruokaa ja nyt voi istua sohvalle, hyvä leffa ja uppoutuu sohvaan. Lupa herkutteluun myönnetty;)

Oikein ihanaa launtai- iltaa ja leppoisaa sunnuntaita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti