torstai 22. marraskuuta 2012

Eilen se sitten vihdoin tapahtui, meille löytyi uusi ihana koti :) jee!!
Toissapäivänä jätimme tarjouksen unelmien kohteesta ja eilen sitten illalla tuli puhelua, että tarjous on hyväksyttä. Jes, ei voisi olla onnellisempi <3 Huojentavaa tämä on todella koska omamme meni niin nopeasti, että alkoi pelottaa löytyykö tässä ajassa edes mitään. Vuoden loppuun mennessä pitänee tyhjentää tuo tämän hetkinen asunto ja joulun jälkeen päästään tuonne meidän uuteen asuntoon tekemään kaikkea kivaa ;) Asunto on ns. asuttavassa kunnossa, mutta tottakai halutaan tehdä siitä meille täydellinen :D

Kävi kyllä lottovoitto meille, että asunto löytyi vielä alueelta johon halusimmekin takaisin <3
100 neliöinen erillistalo, kahdessa kerroksessa. Jossa aivan upea n. 8m korkea olohuone ;) huoh niin upea, täysin avoin yläkerta jossa kolme makuuhuonetta, iso kylpyhuone jonka muutamme kodinhoitohuoneeksi ( koska alakerrassa on iso saunaosasto niin emme tarvitse suihkua molemmissa kerroksissa ;) heh ) käyttöullakko, johon voi tehdä mitä vain ;) aivan ihanasti hyödynnetty tiloja. Alhaalla iso takkahuone, iso keittiö :) vautsivautsi, olen niin täpinöissä ettei mitään järkeä ;) Nyt pääsee hipelöimään ja ihastelemaan kaikkea ihanaa uutta kotiin. Noh alku menee täysin kaaoksessa remontin keskellä :D mutta ehkä se siitä valkenee sitten jossain vaiheessa ;) heh.

Pitää alkaa pikku hiljaa pakkailee kamoja, koska sitten joulun alla ja jouluna ei kuitenkaan ehdi tehdä enää mitään ja sitten muutto jo koittaakin :D Joulu laatikoiden keskellä :D hah. No hyvä syy olla vierailla ;)

Olen sellainen jouluhössääjä, että minullahan on jo melkeimpä kaikille jo hankittuna joululahjatkin ;) Olen siis ajoissa liikenteessä <3 Mutta rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Eilen alkoi tekemään mieli piparkakkutaikinaa, joten pakko tehdä ensimmäin piparkakkusatsi kyllä pian;) nyt olen tähän asti glögitellyt kaupan pipareilla :) Tässä piparkakkutaikinan ohjetta teille joilla myös leivonta aikeita jo nyt ;) Voin sanoa että tässä kyllä maukkain taikina jota olen koskaan kokeillut :)

2 dl siirappia                                             
2 dl sokeria                                               
1,5 rkl kanelia
2 tl neilikkaa                                              
2 tl kardemummaa                                       
2 tl inkivääriä
1 tl pomeranssinkuorta                                
hippu maustepippuria                                 
250 g voita
2 munaa
10 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet. Lisää joukkoon rasva ja anna sen sulaa. Sekoita kaikki hyvin sekaisin. Jäähdytä. Vatkaa joukkoon munat, sooda ja vehnälauhot. Anna maustua yön yli viileässä. Ja sitten vaan kaulinta ja muotteja esille. Uunin lämpötila 200 astetta, paistetaan kypsiksi uunin keskitasolla.


Tuossa lahjojen ostossa ennakkoon on ehkä se huono puoli, että tuppaa unohtuu tässä ajan kanssa, että kenelle jo lahjan ostanut ja sitten ostelee lisää tai pahimmassa tapauksessa ne katoaa kaappejen syövereihin ja tässä tapauksessa meillä tänä vuonna muutolaatikoihin :D hah!

                                                            Ihanaa torstaita kaikille :)

( viime vuotinen muumitalo, tänä vuonna jotain muuta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti