tiistai 6. marraskuuta 2012

Näytä kyntesi!

Asioimme useita kertoja viikossa paikoissa, jossa ulkopuoliset näkevät kätemme. Kädet kertovat erilaisia asioista meistä myös persoonina. Kukaan meistä ei kuitenkaan varmasti halua, että kätemme jäävät mieleen huonossa valossa.
Vaikka muuten kiinnitämmekin paljon huomiota hygieniaan, ulkonäköön ja ihonhoitoon saattaa käsien hoito jäädä unholaan. Kauniit kädet näyttävät hyvältä ja antavat meistä ulospäin kuvan itsestään huolehtivasta ihmisestä. Käsien pesu on onneksi ollut meille arkipäivää jo vuosikausia ja uskon tai ainakin toivon että kaikki pesevät käsiään säännöllisesti. Itse käytän Avonin Senses- merkkistä. Niitä saa vaikka minkä tuoksuisia ja ovat ihanan värisiä.

Käsien säännöllinen kuorinta on myös hyväksi, sillä kuten muualtakin kehosta myös käsistä kuolleen ihosolukon poiskuoriminen kirkastaa ihoa.
Käsivoiteena itse käytän Avon SkinSoSoft ( Avonilla on kaikenlaisia herkullisia käsivoiteita )

Kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran tänä talvena ja siitä tuli heti suosikkini. Käsivoiteissa on eroja ja itselle parhaiten sopivan käsivoiteen löytää parhaiten kokeilemalla.
Käsivoiteen lisäksi kynsinauhoista kannattaa myös pitää hyvää huolta. Suosittelen tähän tarkoitukseen Avon Nail Experttiä- aivan loistotuote, mahtuu laukkuun sopivasti.

jota itse käytän joka ilta ennen nukkumaan menoa. Kynsinauhavoide pehmentää ja kosteuttaa kynsinauhoja, eikä kivuliaita halkeamia pääse syntymään.

Rakennekynnet ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina ja itse olen erittäin innostunut rakennekynsistä ja niiden tekemisestä.
Okei, myönnettäköön, että olen tainnut jäädä vähän koukkuun niihin. Viime kesänä laitatin geelikynnet häihini ja sen jälkeen olenkin käynyt huollattamassa kynsiäni noin kuuden viikon välein. Huoltoväli vaihtelee usein kolmesta viikosta kuuteen viikkoon tarpeen mukaan, mutta itselläni riittää aivan mainiosti tuo kuuden viikon välein. Muutaman kerran olen tehnyt itselleni, mutta se kestää turhan kauan tehdä itselleen, joten olen sallinut itselleni käydä ihan liikkeessä:)
On ihana miettiä ja suunnitella minkälaiset kynnet haluan laittaa tällä kertaa. Viimeksi kynteni olivat kimaltavat vihreät ja tällä kertaa laitoin ihanaa uutta korallinpunaistaglitteriä. Itseäni viehättää rakennekynsissä niiden helppohoitoisuus! Kun muistaa huolehtia erityisesti kynsinauhojen kosteutuksesta kynnet pysyvät täydellisenä, eikä niitä tarvi erikseen hoitaa. Kynsien ei myöskään tarvi välttämättä olla pitkät, vaan myös lyhyet huolitellut kynnet ovat kauniit. Minulla itselläni kasvaa kynnet hyvin, mutta olen laiska hoitamaan niitä, joten tämä on hyvä vaihtoehto silloin ja myös sellaisille joilla heikot ja hauraat kynnet niin loistava keino saada huolitellut kynnet:)
Tässä hiukan kuvia omatekoisista kynsistä kavereille:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti