maanantai 18. kesäkuuta 2018

Appelsiiniraakakakku

Vuorossa minun toinen raakakakku, löysin Karita Tykän Blogista houkuttelevan Appelsiiniraakakakun reseptin, päätin laittaa testiin.

Muokkasin ohjetta omaan makuun sopivammaksi.

Appelsiiniraakakakku

Pohja:
4 dl manteleita
11/2 tl ceylon-kanelia
ripaus suolaa
6 tuoretta taatelia

Täyte:
2,5 dl cashewpähkinöitä ( yön yli liota, huuhtele ja valuta )
1dl vettä
1 luomu appelsiinin raastettu kuori ja hedelmäliha
1 dl hunajaa
1/2 tl jauhettua luomuvaniljaa
1dl kookosöljyä ( sulana)



- Valmista ensin pohja sekoittamalla kaikki aineet keskenään monitoimikoneessa. 
Painele vuokaan ja laita hetkeksi pakastimeen.


- Tee sitten täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään täysin tasaiseksi monitoimikoneessa. 
( Mitä tehokkaampi kone, sitä sileämpi tulos. )
- Kaada täyte pohjan päälle ja siirrä pakastimeen. Itse jähmetän aina yön yli, ja otan sulamaan huoneenlämpöön ennen koristelua ja tarjoilua .


Täydellinen väri puhtaista raaka-aineista.



Tarjoilupäivänä koristelen kakun mieleiseksi.



Tämä kakku on taivaallisen hyvää.


- Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti