maanantai 10. syyskuuta 2018

Työmaa seisahtui vai seisahtuiko?


Olen tässä yrittänyt miettiä niitä asioita, jotka jäi vain tekemättä kun saimme muuttoluvan taloon. 
Olimme painaneet puolitoista vuotta aikalailla yötäpäivää, ensin papereita ja suunitelmia pyörittäen ja sen jälkeen rakentaen taloa.















Kun vihdoin saimme muuttoluvan viime vuonna marraskuun lopussa, päätimme että työkoneet menee huilimaan hetkeksi. Nautimme talosta, kodista ja perheestä joka oli jäänyt taka-alalle. 
Olo oli aika kaikkensa antanut, kolme lasta ja talonrakennus on tiukka kombo, rakensimme kuitenkin pääosin täysin itse.

Nyt jälkikäteen kuvia katsellessa ja rakennus aikaa muistellessa, se oli raskasta aikaa, mutta itse rakennus vaihetta on kyllä ikävä välillä jopa. 

Kevät ja kesä on mennyt pihalla, työmaan siivoamista ja pihan rakentamisessa. 


Nyt syksyn alkaessa, pitäisi ottaa niskasta kiinni ja tehdä ne tekemättä jääneet hommat sisällä loppuun. Pikku juttuja on jonkun verran, sellaisia mihin silmä jo tottunut. Olohuoneesta puuttuu ihan pieni pätkä jalkalistaa, kodinhoidonhuoneesta, kylpyhuoneesta puuttuu katto, Ulko-oviltä puuttuu pellit ja Sauna puuttuu kokonaan :D . Jätimme sen tarkoituksella tekemättä. Se on ajanut nyt rakennustarvikkeiden varaston asiaa, mutta ehkä nyt olisi jo saunan aika. 

Aika on vaan kortilla, saa nähdä koska on saunan aika oikeasti sitten. 
Meidän arki muuttuu taas hiukan kun jään yksin lasten kanssa viikot, kun mies lähtee töihin Turkuun ma-pe ja vkl sitten kotona ainoastaan. Haasteita tulee aikatauluissa, kun itsellä töitä koko ajan.

Iloisia juttuja loppuun, käykää Osallistumassa instagramissa minun tilillä Habitare -messulippujen arvontaan tästä. Tiistaina 11.9 arvon kaksi lippua messuille.

- L-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti