sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Kevät on uuden alkua

Kevät on uuden alkua, niin sisustuksessa kuin elämässä. 

Tuntuu että jotenkin herää erilailla henkiin aina keväällä. 
Talven mennyt sellaisessa pienessä sumussa ja auringon valo sitten herättää taas eloon.

Messukeskuksessa oli viikonloppuna kevät2019- messut, käväsin siellä katsastamassa miltä näyttää kevät ja kesä 2019. Sain paljon inspiraatiota messuilta, oli loistavat messut kyllä.

Ihania värimaailmoja tuotu ulos ja paljon sellaista luonnonvärejä ja boheemia tyyliä. 
Minä itse tykkään kun terassit ja pihat ei ole liian sisustettuja, niissä täytyy näkyä elämää ja sellaista luonnollista tyyliä. Vaikka meillä kotona on valkoista ja todella modernia niin tuntuu, että ulos haluan enemmän väriä ja sekoittelenkin erilaisia sävyjä mitä en taas sisällä ehkä tekisi.




Haaveilen tällaisesta veden solinasta omalle pihalle, saa nähdä jos saisin toteutettua sen tänä kesänä. Meidän piha on edelleen täysi työmaa, terassi valmistui viime kesänä. 
Edessä on paljon töitä vielä, että saisi sen valmiiksi. 

Saa nähdä onko viime kesänä vaivalla istutettu nurmikko elossa enää ollenkaan, tai saanko sitä elvytettyä mitenkään.




Olisi kyllä ihana kun olisi sellainen lasitettu terassi myös, saisi pidettyä tekstiilit aina esillä. Nyt kun on vain terassi ilman katosta joutuu sään takia aina ottamaan piiloon, Suomen kesä kun on välillä aika yllättävä.





Kukka loistoa oli kyllä ihana ihailla, valinnan vaikeus siellä iski.

Rakastan kukkia, tulppaaneja varsinkin näin keväällä. 


Näitä erilaisia kylpytynnyreitä ja uima-altaita ihastelin siellä taas. Olisi niin  ihana saada oma poreallas pihalle. Taitaa kyllä jäädä se vain haaveilun asteelle.




Ostin ensimmäiset kukat myös ulos ruukkuihin, orvokkeja. Ihana saada hiukan väriä pihalle ja rakastan orvokkeja kun ne on jotenkin niin helppo hoitoisia ja minä en ole mikään viherpeukalo.




Perennoja en tänä vuonna ostanut messuilta ollenkaan, jotenkin en ole miettinyt kukkia ja istutuksia vielä ollenkaan, joten jätin ne nyt sitten ostamatta. 

Täytyy vähän miettiä mitä oikein tekee, mutta aikeissa on tehdä sellainen pieni kukkapenkki nurmikkoalueemme viereen. Mutta suunnitelmat sen osalta vielä niin auki, että jäi perennat ostamatta.



Messut oli oikein antoisat, ja oli ihana nähdä siellä paljon tuttuja.

Kiitos Messukeskus, että pääsin messuilemaan ja nyt vain kevät ja kesä kovalla vauhdilla saa tulla ja päästään nauttimaan ihanista ilmoista ja pihatöihin.

Itsehän en ole mikään pihatöitä nauttien tekevä, mutta kun omistaa omakotitalon niin täytyy kai sitä pihaakin tehdä, heh. 

Kävittekö te Kevät- messuilla? Mitä tykkäsitte messuista ja saitteko paljon uusia ideoita?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.
<3

- L -

* Yhteistyössä Messukeskus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti