maanantai 29. heinäkuuta 2019

Lastenjuhlat missä tekeminen ei lopu



Yhteistyössä SuperParkin kanssa, päästiin viettämään poitsun 6- vuotis syntymäpäiviä.
Mietin kauan, että mikä olisi loistava paikka juhlia lastenjuhlat, paikka jossa mahtuu riehua ja mennä. Samalla ajatus siitä kuinka helpolla sitä itse pääsee kaiken suhteen, jos järjestää juhlat jossain muualla kun kotona, siivous ja ruokien laittaminen. Saati sitten tekemisen keksiminen lapsille, jotta syntymäpäivät jotenkin erottuisi perus leikkipäivältä.

SuperPark ehdotti yhteistyötä juhlien merkeissä, ja saimme valita kolmesta erilaisesta teemasta meille sopivimman ja myös tarjoilut sitten synttärihuoneeseen.

Pääset tästä kurkkaamaan, millaisia Supersynttäreitä on tarjolla.





Tekeminen ei SuperParkista lopu, kaikenikäisille löytyy erilaista tekemistä ja ihana kun pääsee testaa erilaisia lajeja myös puistossa. Skeittausta, potkulautailua ja erilaista rataa ja trampoliinia.









Sitten päästiin vielä synttärihuoneeseen, jossa odotti mahtavat tarjoilut lapsille, tortilla- buffetti ja iso namikaappi mistä sai valita omaan isoon kippoon irtokarkkeja. Lapset oli niin innoissaan tästä kaikesta. Sitten vielä touhuttiin puistossa loppu energiat ennen kotiin lähtöä.

Suosittelen todella SuperParkkia synttäri vaihtoehdoksi, helppouden takia ja myös lapset tykkää varmana.





Laura

* Syntymäpäivät järjestetty yhteistyössä SuperParkin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti