sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Syntymäpäivien humua

Hurlumhei ja aika lentää, postaukset jääny taas hiukan jalkoihin mutta täältä tullaan.

Meillä vietettiin  6-vuotis juhlia, kun keskimmäinen täytti vuosia. 
Ihan uskomatonta miten tämä aika lentää tällaista vauhtia, juurihan tuo poika vasta syntyi ja nyt mennään syksyllä jo esikouluun.

Syntymäpäiväjuhlat on lapsille aina iso juttu, ja he ei juhlista juuri vaadi muuta kun sen, että sinne tulee ne tärkeät ihmiset. Ja päivästä tulee ikimuistoinen sen takia. Juhlia on ihana järjestää ja on  ihana kun tuo poitsu oli niin mukana järjestämässä, teimme kakunkin yhdessä tällä kertaa. 

Minusta on todella tärkeää, että läheiset ja sukulaiset pääsevät juhlimaan mukaan ja laittavat omat kiireensä hetkeksi sivuun, lapset muistaa nämä juhlat loppuelämänsä ja meillä ainakin tätä päivää on odotettu tammikuusta alkaen.

Saimme pojan kanssa valita juhliin koristeet Decora House- verkkokaupasta, poika halusi avaruusteemaa ja mansikkakakun, joten tottakai äiti toteuttaa sankarin toiveet hinnalla millä hyvänsä.


Saimme ihania koristeita, mutta ihan lemppareita oli tällaiset ilmapallot jossa oli sisällä lepakko confetteja. 


Tarjoilussa meillä näkyi avaruus - teema selkeästi lautasissa, serveteissä ja mukeissa.

Nyt pääset myös osallistumaan arvontaan jossa voit voittaa tällaisen setin tästä.

 

Valitsimme pojan kanssa tällaisen ihanan karkkikauppa- koristeen, johon laitoimme erilaisia karkkeja vieraille valittavaksi, pienine karkkipusseineen. Ihan super ihana idea tällainen pieni karkkipuoti, pääset kurkkaamaan tästä enemmän.


Rakastan järjestää juhlia ja leipoa, mutta nyt oli arjessa työkiireitä ihan super paljon niin leivonta meni aika yötöiksi. 


Pojan kanssa tehtiin yhdessä mansikkakakku, jossa oli sisällä mansikka - ja oreomousse ja päällä tuoreita mansikoita ihan sikana, niin kuin sankari sanoi.





Onnellinen sankari sai täydellisen päivän ja nämä juhlat ovat meillä puheenaiheena vielä pitkään.

Kiitos koristeista Decora House- ihan super hyvä ja nopea palvelu, en voi kun suositella jos tarvitset juhliin kuin juhliin koristeita.

- Laura -

* Koristeet saatu yhteistyössä Decora House kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti