tiistai 8. lokakuuta 2019

Talvivaatteiden päivitystä


Sieltä se talvi taas lähenee ja pitää kaivaa kaapit auki taas ja katsoa mitä talvivarusteita edes löytyy tai saati mahtuu enää lapsille päälle.

Tiesin kyllä, että melkein kaikki joutuu taas päivittämään, koska kaikki lapset kasvaneet taas niin paljon viime talvesta.

Yhteistyössä Jollyroomin kanssa, sain valita jokaiselle lapselle talvivaate- setin.

Päädyin ottamaan poitsulle Nordbjörn - merkkisen takin, koska hänellä on vielä hyvä haalari. 
Valitsin Camo- kuosisen hänelle.


Vanhimmalle otin haalarin, koska hänellä jäi pieneksi viime talvena ja talvitakki hänellä löytyy.

Valitsin hänelle ja pienimmälle samanlaiset Leo- kuosiset Nordbjörn- merkkiset  haalarit, jotka löydät tästä. Nämä on niin ihanat, että olisin voinut ottaa samanlaisen haalarin itsellekkin. 

Nuorimmalle valitsin haalariin sopivan Nordbjörn - merkin leo- kuosisen hattu ja rukkas -setin löydät tästä
Ja pienimmälle valitsin vielä samasta merkistä nämä talvikengät.

Nordbjörn- merkistä olen kuullut pelkkää hyvää, että kestää kovaa kulutusta ja melkeinpä säätä kuin säätä. Materiaali tuntuu super hyvältä ja sisällä on ihanan pehmeä vuori.

Nordbjørn on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kestäviä ja erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon sopivia ulkovaatteita. Kaikki vaatteet ovat saaneet karhuntassu-merkin osoituksena hyvästä laadusta ja kestävyydestä. Nähdessäsi tämän merkin voit olla varma, että vaate suojaa lastasi sateessa, tuulessa ja lumessa. Vahva ja kestävä ulkopuolelta - lämmin ja suojeleva sisäpuolelta.Meillä ainakin lapset ihastui näihin vaatteisiin kovasti ja odottavat jo pääsyä pulkkamäkeen. Äiti ei niinkään vielä kyllä odota että se talvi tulee, mutta onpahan varusteet valmiina. Ei varmana mene kauan, että joutuu laittamaan ihan kunnon talvivarusteet päälle, on siellä jo niin kylmä ollut monena päivänä.


Varusteiden puolesta siis talvi saa tulla, jos et oo hei ehtinyt vielä hankkia talvivaatteita niin suosittelen kurkkaamaan tästä Jollyroomin valikoiman, siellä muuten nyt tosi hyvät tarjoukset vielä.

Pääset myös kurkkaamaan mun kuvia tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti