perjantai 25. lokakuuta 2019

Ripsien pelastaja

Minulla oli ripsienpidennykset todella kauan, ajattelin että ne on sellainen arjenpelastaja. En meikkaa työni vuoksi oikeastaan koskaan, mutta ripsienpidennykset tuo kasvoihin minun mielestä sellaista ryhdikkyyttä.  Mutta työssäni hikoilen päivässä  niin  paljon, että ripsienpidennyksiä olisi pitänyt huoltaa viikon välein. 

Kun kesällä ripset sitten otin pois ja ajattelin että selviän kesän ilman ja annan omien ripsien palautua omilleen. Ei se ihan niin yksinkertaista ollutkaan, ripseni oli tosi kärsineet tottakai pidennyksistä. Katkennut ja harventunut selkeästi pidennyksien laiton takia. Pääset kurkkaamaan tuotteesta lisää tästä.


Otin tuossa noin pari kuukautta sitten käyttöön Maybeautyn ripsiseerumin, Maybeautyn tuotteet on minulle ennestään tuttuja ja luotto oli tähänkin tuotteeseen aika kova. Mutta koska kyse ripsistä, niin ajattelin että en usko että ainakaan ihan ihmeitä tuloksia ei tulisi.

Maylash on silmäripsiäsi hoitava ripsieerumi, joka tekee ripsistäsi pidemmät, tuuheammat ja vahvemmat. Se on täydellinen tuote, jos haluat terveemmän näköiset ripset tai jos käytät ripsienpidennyksiä ja haluat siten ripsien pysyvän pidempinä.
Käytä seerumia 30-60 päivän ajan ja nää huomattava ero. 

Noin parin viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan eroa, ripseni alkoi oikeasti paksuuntumaan, koska uusia ripsiä alkoi kasvamaan.

Kurkkaa tuotteesta enemmän tästä,Nyt parin kuukauden käytön jälkeen, huomaan selkeän eron ripsien kunnossa. Paksuudessa ja ripsien pituudessa, tällä hetkellä käytän seerumia enää pari kertaa viikossa, alussa käytin aamuin illoin.

Tämä tuote on kyllä hintansa arvoinen ja kauniiden ripsien salaisuus, ja Maybeautyn 100% rahat takaisin takuu kertoo kyllä minusta jo sen että kaikki uskaltaa ainakin testata.

Uskon että tämä ongelma on jokaisen naisen ongelma, jokainen meistä haluaa pitkät ja paksut ripset. Ilman että täytyy käyttää ripsienpidennyksiä ja joutua siihen kierteeseen.

Nyt klikkaa itsesi tästä ostoksille, ja säästä -30% , koodi on voimassa 31.10 asti joten OLE NOPEA.

Hyvä jouluolahja idea esim äideille, siskoille ja ystäville.

- L -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti