lauantai 12. lokakuuta 2019

Vaatekaapin päivitystä

Syksy ja kylmenevät päivät, pimeät ja synkät illat. Mikä sen parempaa ajan viihdettä, kun shoppailla verkkokaupassa ja päivittää vaatekaapin sisältöä. Uusia vaatteita piristämään arkea, veikkaan että ainakin joka toisen ihmisen lempi harrastus :D. 

Pääsin yhteistyössä Junkyard: kanssa valitsemaan heiltä itselleni uutta vaatetta itselleni. Junkyardilla on kaikki huippumerkit ja aivan järjettömön laaja ja upea valikoima vaatteita joka lähtöön. Miehille, naisille ja lapsille, niin arkeen kuin juhlaan.

Tiesin samantien mitä itse tarvitsin, halusin jotain tosi lämmintä. Löysin tällaisen ihanan keltaisen fleece-paidan joka on hiukan oversize mallia. Rakastan sellaista rentoa tyyliä ja vaatteita joita voi yhdistellä moneen erilaiseen tyyliin.

 Pääset ihailemaan heidän valikoimaa Tästä.
Koodilla: " LAURA20" saat -20% alennusta yli 50 e tilauksiin. Koodi ei koske ale-tuotteita ja on voimassa 16.10 asti.


Keräsin tähän teille minun lemppareita, ja jotka meni omaan ostoskoriin.

Olen etsinyt pitkään sellaisia löysempiä ja rennompia farkkuja, nyt löysin mun mielestä aika täydelliset. Pääset katsomaan ne tästä.

Rakastan liukuvärjättyjä vaatteita, ja rakastin niitä jo hei 90- luvulla, hehe. Aivan sika siisti Ellessen lyhyempi Collegepaita, joka on ihan täydellisen mittainen ja värinen, kurkkaa Ellesse college tästä.

Rakastan löysiä paitoja ihan super paljon ja löysin tosi hienon Filan, jota pystyy muokkaamaan rentoon tai vähän stailimpaan lookkiin. Kurkkaa paita Tästä ja nappaa itsellesi myös.

Collegepaidat on mun yksi pahe, niitä ei voi minulla olla koskaan liikaa.. Nyt pongasin niin ihanan oversize mallin Filalta. Tosi hyvännäköinen ja super pehmeä. Tästä pääset katsomaan tuotetta enemmän.

Fila collegehousut samaan settiin, sopii super hyvin esim tuon collegen kanssa.

Talvi tulee kovaa vauhtia ja minä olen sellainen palelija että tarvitsen ylipaksun takin talvelle. Pongasin hiukan erilaisen talvitakin tälle talvelle. Ihanan muhkea ja anorakki- mallinen jossa on karvahuppu, kurkkaa takki tästä ja laita oma talvitakki äkkiä tilaukseen.

Ostin myös koko porukalle tiimi- pipot, heh. Super paksut ja lämpimät ja kurkkaa tästä hei millaiset me tilattiin ja nappaa teille omat.


Muista hei käyttää hyödyksi alekoodi 16.10 asti " LAURA20" saat yli 50 e tilauksista -20% alennusta. 

Ihanaa viikonloppua kaikille.

- L -

1 kommentti: