Ajattelin jotain uutta leivonnaista joulupöytään ja päätin soveltaa peruskuivakakkua hiukan,
tein lempparisuklaastani geishasta todella mehukkaan " kuivakakun "
Tässä teille ohjetta:
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
2 dl maustamaton jogurttia
3 munaa
n. 100 g Geishasuklaata
Kuorrutus:
100 g voita
200 g maitosuklaata
- Sulata voi, sekoita voin joukkoon suklaat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita voi-suklaaseos joukkoon. Vatkaa munat yksitellen ja jogurtti sekaan.
- Paista voidellussa vuoassa 175 -asteessa noin 45-50 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Tee kuorrutus: sulata kattilassa voi ja suklaa ja anna jäähtyä. Levitä jäähtyneen kakun päälle.
- L -
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti