tiistai 23. joulukuuta 2014

Geisha-kakku

Ajattelin jotain uutta leivonnaista joulupöytään ja päätin soveltaa peruskuivakakkua hiukan,
tein lempparisuklaastani geishasta todella mehukkaan " kuivakakun "

Tässä teille ohjetta:

3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
2 dl maustamaton jogurttia
3 munaa
n. 100 g Geishasuklaata

Kuorrutus:
100 g voita
200 g maitosuklaata

- Sulata voi, sekoita voin joukkoon suklaat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita voi-suklaaseos joukkoon. Vatkaa munat yksitellen ja jogurtti sekaan.
- Paista voidellussa vuoassa 175 -asteessa noin 45-50 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Tee kuorrutus: sulata kattilassa voi ja suklaa ja anna jäähtyä. Levitä jäähtyneen kakun päälle.

- L -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti