Leivoin tänään kaurarieskoja.
Rieskat on helppoa ja hyvää -omatekoista leipää.
Tein kaurarieskoja, koska keitin liikaa kaurapuuroa aamulla ( kylläkin ihan tietoisesti ).
Puuron sekaan vain kananmunia, jauhoa, luonnonjogurttia/maitoa, leivinjauhetta ja suolaa.
Tässä tarkemmin reseptiä :
Pellillinen rieskaa
4 dl kaurapuuroa
2 kpl kananmunia
N. 2 tl suolaa
2 dl luonnonjogurttia tai maitoa ( itse käytän rieskoissa aina jogurttia )
2 tl leivinjauhetta
Kaikki sekaisin ja levitä ohueksi pellille ja paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Tein rieskojen seuraksi tonnikalatahnaa, joka sopii minkä vain täytteeksi.
Tonnikalapurkki
2 kpl creme fraishe
1 kermaviili
Tuoretta tilliä
Sitruunamehua
Pippuria
Ja kaikki sekaisin ja jääkaappiin hetkeksi
- L -
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti