torstai 4. joulukuuta 2014

Kaurarieskat ja tonnikalatahna

Leivoin tänään kaurarieskoja.
Rieskat on helppoa ja hyvää -omatekoista leipää.
Tein kaurarieskoja, koska keitin liikaa kaurapuuroa aamulla ( kylläkin ihan tietoisesti ). 

Puuron sekaan vain kananmunia, jauhoa, luonnonjogurttia/maitoa, leivinjauhetta ja suolaa.



Tässä tarkemmin reseptiä :

Pellillinen rieskaa

4 dl kaurapuuroa
2 kpl kananmunia
N. 2 tl suolaa
2 dl luonnonjogurttia tai maitoa ( itse käytän rieskoissa aina jogurttia )
2 tl leivinjauhetta 

Kaikki sekaisin ja levitä ohueksi pellille ja paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Tein rieskojen seuraksi tonnikalatahnaa, joka sopii minkä vain täytteeksi. 

Tonnikalapurkki
2 kpl creme fraishe
1 kermaviili
Tuoretta tilliä
Sitruunamehua
Pippuria
Ja kaikki sekaisin ja jääkaappiin hetkeksi


- L -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti