tiistai 15. tammikuuta 2019

Karkkipäivä

Jokaisen herkkusuun lempipostaus on tulossa tässä, voisiko olla helpompaa kun tilata herkut netistä suoraan kotiovelle? Vastaus on ehdottomasti Ei. 

Oletko kuullut verkkokaupasta nimeltä Maxikarkki, jos et niin nyt kuulet. Verkkokauppa on täynnä mitä herkullisempia tarjouksia, niin karkkeja, erilaisia naposteltavia ja myös virvoitusjuomia. 

Maxikarkki toimittaa nopeasti tilauksesi kotiin, edullisilla postituskuluilla. 

Pääsin tekemään yhteistyötä Maxikarkin kanssa ja tilaamaan heiltä erilaisia tuotteita omiin tarpeisiin, tämä yhteistyö meni kyllä ihan yhdeksi lemppariksi. Koska jokainen joka vähänkään minua tuntee, tietää millainen herkkusuu olen. 


Sain tilata mieleisiä tuotteita heidän valikoimasta ja voin kertoa että olin kuin pikkutyttö karkkikaupassa. Kaikkea ihanaa ja sellaisia mitä ei esimerkiksi kaupoista edes löydy. 

Tilasin sitten vähän kaikkea, Battereita ( tiedän, energiajuomat ei ole hyväksi, mutta minkäs teet ). Irtokarkkeja 2,3 kg laatikon, erilaisia pähkinöitä, suklaita, lakuja ja Aakkosia. Näillä voi herkutella jo jonkun aikaa, vaikka tiedän että tämä satsi ei minun kaapissa kauan säily.




Maxikarkki olisi loistava valinta jos on tulossa isommat juhlat, lasten syntymäpäivät tai esimerkiksi hääjuhlat. Isoja eriä todella halpaan hintaan.  Tiedän mistä itse tilaan jatkossa, kun on juhlat tiedossa, tämä olisi ollut ehdoton valinta silloin kun tilattiin itsellemme hää-karkkeja. 

Maxikarkki on yritys, josta löydät vain korkealaatuisia tuotteita. Tuotteita ja merkkejä jotka on sinulle varmasti ennestään tuttuja. Isoin ero on että saat samat tuotteet huippuedullisesti ja vaivattomasti kotiin tuotuna. Yllätyin positiivisesti kuinka nopea toimitus heillä oli, tilasin tuotteet perjantaina ja maanantaina postista tuli ilmoitus. Eli hyvin voisi tilata hiukan kiireisellä aikataululla, jos vaikka joskus tulisi tilanne järjestää juhlat nopealla varoitusajalla.


Maxikarkin kanssa työskentely on ollut todella helppoa ja olen todella vakuuttunut heidän tavasta luoda kontakteja ja palvella asiakkaitaan. Kaikille herkkusuille ja juhlia rakastaville tässä on teille paras verkkosivu, helpottamaan juhlien tarjottavia. Kaikki herkut samasta paikasta, ilman että tarvii raahata kassikaupalla itse niitä ruokakaupoista. 

Kiitos Maxikarkki yhteistyöstä ja ihanaa iltaa lukijat.

- L -

* Tuotteet saatu yhteistyössä.


2 kommenttia:

  1. Oi nami nami, kiitos tästä vinkistä, meillä menee isossa perheessä paljon karkkia ihan omaankin tarpeeseen ja aina kytätään lauantaina, että missä on paras karkkitarjous ;D Kiva blogi sulla muutenkin, liityn lukijaksi! Mukaava sunnuntaita ja alkavaa viikkoa <3

    T. Virpi

    https://kaunismaessa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heippa,

      kiitos kun jätit kommentin. Ihanaa että liityit lukijaksi ja kivaa viikkoa sinullekkin ;) Namit on aina parasta :D

      Poista