keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Lapsiperheen unelmahotelli

Juuri pääsin pari kirjoitusta taaksepäin sanomaan, 
ettemme ole ehtineet lomailemaan ja matkustelemaan ihan liian pitkään aikaan. 

Pääsimme viettämään viikonloppua Hotel Sveitsissä, vaikka kyse oli vain minilomasta niin tuli niin tarpeeseen meidän perheelle. Kiireinen arki verottaa meiltä niin paljon yhteisestä ajasta, tärkeimmästä ajasta. 

Tutustuin ennakkoon hotelliin ja mitä kaikkea sieltä löytyykään. Yllätyin todella miten paljon tekemistä siellä olisi ja että Suomesta löytyy hotelli, jossa on elokuvateatteri, SuperPark ja uimala vielä siinä samassa. 

Hotelli ennakkoon kuulosti siis täydelliseltä lapsiperheen unelmahotellilta.


Majoituimme Junior Suitessa, jonka sisustus pisti silmään samantien kun astuin sisään. 
Kaikki oli niin tyylikästä ja modernia, viimeisen päälle mietittyä. 

Minuun suurimman vaikutuksen tekee aina se kun astun ovesta sisään ja miltä huoneessa tuoksuu ja näyttää päällisin puolin. Me matkustamme ympäri maailmaa ja harvoin majoitumme korkean tason hotelleihin, meille riittää vaatimaton majoitus. Tärkeintä on vaan se hygienia ja puhtauden pitää olla kuitenkin jollain tasolla, että siellä voi lapsien kanssa olla. 

Kun astuimme huoneeseen jo lasten reaktio kertoi kaiken, wow- reaktio oli havaittavissa kun lapset yhteen ääneen kailotti, kuinka ihana huone on. Olimme päässeet unelmahotelliin, jossa huone oli täydellinen paratiisi. 


Huoneessamme odotti ihana yllätys, skumppaa ja lapsille smoothiet ja naposteltavaa. 
Vastaanotto oli siis todella mieluinen ja lapset oli ihan innoissaan kuinka meitä varten oli kaikki tämä tuotu.



Huoneessa oli tosiaan kaksi huonetta, jossa molemmissa oli parivuoteet ja pienemmälle vielä matkasänky tuotuna. 

Ihana kun oli kaksi huonetta, niin lapsien mentyä nukkumaan saimme kuitenkin vielä omassa rauhassa valvoa. Yleensä majoitumme pieneen huoneeseen kun matkustamme ja silloin illat on aika hiljaisia kun lapset nukahtavat, kerrankin saimme vielä nauttia tv katselusta ihan vaan koska pystyimme.


 Silmiin pisti samantien kuinka siisti koko hotelli oli, kaikki oli jotenkin niin uuden karheaa, tekstiilit, pyyhkeet tuntuivat ihan uusilta.

Kylpyhuoneeseen rakastuin täysin, minun unelma. Laatta oli niin kaunista seinissä ja kaikki oli niin yhteensopivaa ja tarkoin mietittyä. Harvoin hotellissa kaikki on niin tarkoin mietittyä ja silmiinpistävän täydellistä. 

Hotellissa oli myös Rituals- merkkinen tuotesarja huoneissa, pesuaineet ja vartalovoiteet. Merkki on minun yksi lempisarjoista ja se että hotellissa on tämän tason tuotteita oli aika iso plussa minulle.

Hotellihuoneen hintoihin kuuluu myös sisäänpääsy Sveitsin uimalaan, johon pääsee kylpytakit päällä sisäkautta menemään.



Minusta oli ihana kun hotellin tyyli yleisissä tiloissa, ravintolassa oli samanlaista kaikkialla ja henki sellaista luonnollisuutta ja ehkä hiukan Lapin henkeä.


Hotel Sveitsistä löytyy tekemistä niin lapsille, kuin aikuisille. Hotellista tosiaan löytyi myös elokuvateatteri  BioRex ja muutenkin alueelta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja

Fit Park Kuntosalilla pääsee vanhemmat helposti kuntoilemaan, koska sieltä löytyi myös lapsiparkki jossa lapset pääsee leikkimään siksi aikaa. Olihan se käytävä katsomassa heidän upeat tilat ja kyselemässä hiukan heidän toiminnastaan vaikka jumpalle en itse mennytkään.




Viikonlopun odotetuin hetki minulle oli illallinen RavintolaTilassa, pääsimme nauttimaan kolmen ruoan illallisen. En edes muista koska olisin päässyt viimeksi nauttimaan tällaisesta. 
Yleensä tällainen rauhallinen illallinen kuulostaa lapsiperheessä aika mahdottomalta.


Söimme todella hyvin , alku-,pää- ja jälkiruoat ja ruokajuomat ja oli kyllä niin ihanan rauhallinen tunnelma ja kaikki viihtyi. Myös pienin meistä, joka sai omat annoksensa myös, minusta oli ihanaa kun tarjoilija otti niin hyvin huomioon pienet lapset. Ruoat tulivat heille nopeammin ja heitä palveltiin samanlailla kuin meitä aikuisia.








Lapsien kanssa kun käy syömässä, niin isoin asia on odotusaika. Lapset ei jaksa odottaa ruokiaan edes tuntia ja nyt kyllä täytyy tässä ravintolaa kehua. Palvelu oli nopeaa ja todella tehokasta, meiltä kyseltiin usein onko tarve juomille tai haluaisimmeko vielä jotain muuta. Tunsimme itsemme erityiseksi ja se tekee minusta kokemuksesta aina astetta paremman. 

Ruoka oli todella hyvää ja mieheni sanoi, että söi parhaimman ruoan ikinä joka on aika iso lause. Olemme kuitenkin matkustaneet ympäri maailmaa ja maistelleet ruokia jos minkä tasoisissa ravintoloissa.




Hotellilomalla on minusta parasta se, ettei tarvitse tehdä mitään itse. Kotityöt voi jättää edes päiväksi taakse ja nauttia siitä että on vain. Valmis aamupala ja joku vielä siivoaa ne sinun puolesta, on joka äidin unelma. 

Aamupala oli todella runsas ja monipuolinen, oli otettu todella hyvin huomioon erityisruokavaliot. Se on minusta tärkeää, koska itsellä on erityisruokavalio ja olen muutaman kerran jäänyt ruoatta sen takia.

Viikonloppu oli niin täydellisesti onnistunut hotellin osalta, en voi kun kehua Hotel Sveitsiä ja olen varma että tämä ei ole meidän viimeinen kerta tässä hotellissa. 

Hotel Sveitsi on kyllä mainostamisen arvoinen, jonne kannattaa matkustaa lapsien kanssa tai ihan vaikka viettämään aikuisten aikaa. Pian lähestyvä hiihtoloma ja jos mietitte mitä tehdä niin tässä on kyllä loistava kohde.

Pääsimme viettämään vielä sunnuntaita SuperParkkiin, lapsien ehdoton kohokohta, uimisen lisäksi.
Jos ei vielä ollut touhunnut tarpeeksi, niin tänne kyllä sai loputkin energiat kulutettua ennen kotimatkaa.




SuperParkissa on paljon tekemistä kaikenikäisille ja myös vanhemmille. 
Pääsee testailemaan erilaisia lajeja, kiipeilemään ja pomppimaan. 
Parasta meidän lapsien mielestä oli tottakai kaikki trampoliinit ja liukumäet. 

Ajan sai kulumaan todella helposti ja lapsia ei olisi saanut millään lähtemään takaisin kotimatkalle. Meidän pienin pysyi hyvin isompien perässä, eli paikka sopii todella hyvin myös tällaiselle 2-vuotiaalle. 




Nyt jaksaa taas arjessa paremmin, hetki pois arjesta tekee kyllä ihmeitä.
Kiitos Hotel Sveitsi. 

- L -

* Majoitus ja aktiviteetit saatu yhteistyössä  Hotel Sveitsin ja SuperParkin kanssa *

2 kommenttia:

  1. Pieni loma arjesta on kyllä luksusta! Pitää suunnitella itsekin perheen kanssa jotain kivaa ☺️

    http://melkeinpuoletminusta.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi😊
      Kyllä pieni irtiotto tekee ihmeitä

      Poista