lauantai 23. helmikuuta 2019

Spa- hoitoa kotona

Olen vuoden verran kohta tehnyt yhteistyötä Foreon kanssa, jotka valmistavat kauneudenhoitoon liittyviä laitteita. Olenkin kirjoittanut aiemmin heidän upeista kasvohoito tuotteista ja esimerkiksi hammasharjasta, jota ilman en itse voisi kuvitella eläväni. 

Pääset lukasemaan tästä postauksen Foreon muista tuotteista.

Nyt sain heiltä uuden kasvohoitolaitteen, jolla saadaan kasvohoito kotona uudelle ulottuvuudelle.
Posti toi eilen illalla ihanan paketin täynnä kaikkea jännittävää.

Foreon uutukainen laite, Ufo on maailman edistyksellisin älykasvonaamio- kehitetty muuttamaan 20 minuutin sheet mask - hoito 90 sekunnin hoidoksi. Hoidossa yhdistyvät UFO- aktivoivat naamiot ja Hyper- infusion- teknologia ( lämpö- ja kylmäterapia & T-Sonic-värähtely ) sekä Led- valoterapia- mikä takaa ammattitason hoidon kotona. Lämpö avaa huokoset, T- Sonic värähtelyt edistävät aktiivisten ainesosien imeyttämistä ihoon ja kylmäterapia sekä sulkee huokoset ja kiinteyttää ihoa.



Foreo appin avulla hallinnoit tarkasti UFon asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja, tuloksena hehkuva iho. Kannattaa siis ladata puhelimeen tuo app, sovellus ohjaa sinua tekemään tietynlaisen hoidon, näyttää kauan hoito kestää ja laitteen pyörittämis-, liikuttamissuunnat. 



UFO liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi korealaisten naamioiden tärkeitä ainesosia. UFO- aktivoivat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, joka on kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella kukkaisvedellä.



Valittuasi maskin, maski laitetaan renkaaseen ja sitten vain valitaan oikea hoito sovelluksesta, joka sitten ohjaa sinua tekemään juuri oikean hoidon.
UFO tarjoaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä: anti-aging ( punainen led), kirkastava ( vihreä led), sekä anti-akne ( sininen led ).

Laite on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja on 100% vedenkestävä, eli voit tehdä hoidon vaikka suihkussa ollessa. Laite on USB- ladattava.

Foreon tuotteita myy esimerkiksi Kicks, josta saa myös naamioita, kurkkaa siis tuolta esimerkiksi lisätietoja tai suoraan Foreon sivuilta.


Sain testiin myös nämä heidän erilaiset maskit, tässä kuvat jokaisesta. 
Jokaisessa paketissa on 7 maskia.

Tein ensimmäisen hoitoni tällä Matte Maniac- maskilla. Ihosta tuli ihanan pehmeä jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen, huomasin näkyvän eron ihohuokosissa. Minulla on nimittäin todella ongelma iho, kuiva ja ihohuokoset ovat todella suuret, hoidon jälkeen ihoni oli ihanan tasainen ja huokoset huomattavasti pienemmät. 

( Ja tiedän, olen itse todella kriittinen kasvohoitotuotteista, en usko melkein mihinkään varsinkaan tekstiin, joten tämä on kyllä sellainen tuote jota minä uskallan mainostaa ja suositella ihan jokaiselle ja tiedän että ette tule pettymään. )

Olen itse laiska ihonhoitaja, niin olen näistä Foreon tuotteista saanut kyllä parhaimmat ystävät. En jaksa kuoria ja laittaa 20-40 minuutin naamioita. Nyt sen kaiken voi tehdä näillä laitteilla ihan hetkessä. Kuten perus ihonpesun aikana jos käytät Foreon Luna - laitetta, joka kuorii samalla kun peset kasvot. Ammattimainen kasvohoito kotona ja näkyvät lopputulokset samantien on kyllä näille takuu.

Innolla odotan että pääsen testailemaan näitä kaikkia maskeja ja miten ne vaikuttavat tähän ongelmaihoon.








Ihanaa viikonloppua kaikille.

- L -

* Kaupallinen yhteistyö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti