torstai 11. lokakuuta 2012

Ihania löytöjä

Löysin tänään niin ihanan uuden nettipuodin, joka on täynnä kaikkea ihanaa perheen pienimmille ( miksei myös vanhemmille ) Babylux on vaasalainen, toukokuussa 2009 perustettu nimikoitujen lastentarvikkeiden verkkokauppa.
Meillä tällä hetkellä neiti kasvaa taas sitä vauhtia, että kaikki vaatteet jää pieniksi. Tällä hetkellä meillä 98 cm kokoiset käytössä ja hankinnassa 104 cm. Uusien nettipuotien löytäminen on ihanaa, kun löytää uusia merkkejä ja ihania uusia vaatteita. Itse rakastan vaatteita joihin ei törmää ihan jokaisella vastaantulijalla.
Tällaisia löysin tänään :)
          

Aivan ihanan 3Pommes-merkkisen rusetti-tunikan, koossa 104 cm

iDo- merkkisen ihanan raitatunikan. Ihanan erilainen, kuin yleensä.

Löysin myös tällaisen söpön Maxomorran-merkkisen pöllö-pipon. <3
Meillä tyttö tykkää kaikesta missä on pöllöjä tai oravia<3 joten tämä hankinta oli aivan ehdoton


En voinut vastustaa myös tän hankintaa. Oveen kiva kyltti. olen pidempään etsinyt ovimattoa jossa olisi joku kiva teksti, mutta tämähän tuli kuin tilauksesta;)

Suosittelen kaikille käväsemään Babylux- sivuilla, http://www.babylux.fi/index.php 
vannon ettei se jää vain käväsyyn:) Itse jouduin pitämään kurissa itseni, etten hankkinut melkein kaikkea sieltä. Sivuilta löytyy niin ihania kuoseja, värejä ja nimikoituja tuotteita. Itse ihastuin talvihaalareiden väreihin. Harmi vain, että olemme jo ehtineet sellaisen hankkia. ( No sekin on kyllä niin hieno ettei voi valittaa. Popin pinkki haalari;) Jonka neiti itse valitsi, joten luulisi kelpaavan:)

Iloisesti voin myös mainostaa, että kaikki blogini lukijat saavat 15% alennuksen Babylux- verkkokauppaan;)

Nyt vain odottelemaan postia :)


1 kommentti: