tiistai 23. lokakuuta 2012

Mietintää

Hiukan ollaan tässä mietitty asunnonmyyntiä ja uuden isomman ostoa. Ollaan asuntoa katseltu tässä hiljalleen tuolta keväästä asti kyllä, mutta nyt vasta sitten kunnolla mietitty uuden ostoa. Todella rajatusti näitä ns. hyviä kohteita ollut myynnissä. Ollaan aika tarkkoja tuon alueen kanssa, koska emme haluaisi poistua nykyiseltä alueelta. Joten sekin rajoittaa jo aika paljon löytymistä. Olemme oman asunnon myyntiä tässä kartoittaneet ja muutamia välittäjiä pyytäneetkin jo käymään antamaan tarjouksiaan ja hinta-arvioita. Kyllä oli yllätys, että ovat niin erilaisia myyjiä. Saa olla kyllä tarkka kenet valitsee, että saa kämpän myytyä oikealla hinnalla. Huomattiin, että muutamalle myyjälle oli vain tärkeää että kämppä menee nopeasti hinnasta viis, koska näin hän saa rahat kohteesta..hohhoijaa..Ollaan mietitty myös, jos kokeiltaisiin itse myymistä, voihan sitä sitten ottaa välittäjän jos siltä tuntuu mutta säästö olisi suuri ja ollaan kuultu aika hyviä kokemuksia itse myymisestä.
Saa nähdä:) Netistä löytyy kuitenkin todella hyvät oppaat ja neuvot, kuinka myydä asunto.
( Esim. http://asuntokauppa.oikotie.fi/ )
Mutta yritetään nyt tämän vuoden puolella myydä ja ostaa uusi, kun sitten alkuvuodesta muuttuu tuo varainsiirtovero, niin varmasti asunnonostajat on nyt tämän vuoden puolella liikkeellä ja alkuvuodesta hiljentyy sitten ainakin toviksi. Eli toivotaan myös, että noita hyviä kohteita tulisi myyntiin ;)

Ja asiasta kukkaruukkuun, ihanaksi yllätykseksi ( olen kyllä sitä toivonut aika pitkään ) mieheni osti minulle uuden Macbookin ;) En voisi olla onnellisempi...heh tietokoneesta:)


Sain myös luvan ostaa uuden pöytälampun, jota olen kauan havitellut. Ihana kartellin Bourgie- valaisimen. On se vaan niin hieno nyt <3


Ihanaa, viikonloppuna pääsee minilomalle Ruotsiin, hyvin ystävien kanssa. Rakas äitini tulee hoitamaan pienokaistamme, niin pääsemme aikuisten kesken pitämään hauskaa <3
                                                         Ihanaa tiistai- päivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti