maanantai 8. lokakuuta 2012

Työviikko

Näin se meidän perheen uusi arki on lähtenyt käyntiin. Viime viikon ensimmäiset työpäivät ja tarhapäivät sujuivat oikein mainiosti. Pikkuinenkin sopeutui tarhaan niin hienosti, että äitiä hiukan jännitti turhaan. Kyllähän se usein on isompi asia mammalle kuin itse tarhaan menijälle:)
Työt on alkaneet vauhdilla, paljon uutta asiaa pienessä ajassa. Voisin sanoa että kyllä iltaisin nukuttaa.
Ihan pääpyörällähän tässä vielä ollaan, mutta kyllä se tästä.
Tällä viikolla kaupunginkadut valtaa keltaiset kassit taas. Uskoisin, että niitä on taas aika monessa kodissa odoteltu. ( Ainakin naiset;) heh ) Kuvastokin ilmestyi perjantaina ja nettiin jo torstaina ( pääsi vähän kurkkailemaan. ) Voisin kyllä sanoa, että vuosi vuodelta hiukan huononee...( lennoissa oli muutama kiinnostava kohde, mutta huomasin ettei hinnat juuri poikkea Finnair Plus- hinnoista )
Itse löysin ihanat nahkasaappaat jotka tulee keskiviikkona myyntiin. ( tai löytyhän sieltä muutama muukin kiva juttu. ja ainaiset rasvat tms. jotka sieltä lähtee mukaan, mutta nämä saappaat on kyllä sellaiset jotka tarviin. )
Himoitsen myös tuota Kartell:n pöytävalaisinta....Jospa;)
                                                             
Keskiviikkoa odotellessa, tällä kertaa hiukan erilailla kun pääsee vasta töiden jälkeen pyörimään hulinaa:)
Stockmann on myös tällä kertaa uudistanut Hulluja päiviä, kun nyt pystyy ostelemaan verkossakin näitä Hullujen tuotteita:) Hienoa niille jotka ei Hulluille syystä-tai toisesta pääse hulluttelee;) Veikkaan myös, että vähentää tavaratalojen porukkaa niistä, jotka ei niin hirveästi tykkää siitä väen paljoudesta:) ( tai sit ei..)

- Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti