lauantai 6. syyskuuta 2014

Sinappinen katkarapu-lohi

Jotain erilaista lohesta...
Meidän lauantain menuun kuului lohi ja mietin, mitäs siitä tekisi.
Nyt päätin tehdä lohesta hiukan erilaista, hienompaa gourmetta :D hahha.

Tässä teille ohjetta, tuli nimittäin todella hyvää.

Määriä muuttamalla tottakai, saat isommalle tai pienemmälle määrälle ruokaa.

Tästä ohjeesta tulee neljälle.

N. 600 g Kirjolohta

Päällinen:
1 prk smetana/ creme fraishe / kerma
3 rkl sinappia
0,5 dl tilliä
sitruunaa
mustapippuria

3 dl katkarapuja

- Laita lohipala uunivuoalle, joka on vuorattu leivinpaperilla. 
Valele lohi sitruunamehulla ja mausta mustapippurilla.
- Sekoita kulhossa täyte sekaisin.

- Ripottele katkaravut lohen päälle ja kaada seos päälle.
- Paista uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.











- L -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti