Jotain erilaista lohesta...
Meidän lauantain menuun kuului lohi ja mietin, mitäs siitä tekisi.
Nyt päätin tehdä lohesta hiukan erilaista, hienompaa gourmetta :D hahha.
Tässä teille ohjetta, tuli nimittäin todella hyvää.
Määriä muuttamalla tottakai, saat isommalle tai pienemmälle määrälle ruokaa.
Tästä ohjeesta tulee neljälle.
N. 600 g Kirjolohta
Päällinen:
1 prk smetana/ creme fraishe / kerma
3 rkl sinappia
0,5 dl tilliä
sitruunaa
mustapippuria
3 dl katkarapuja
- Laita lohipala uunivuoalle, joka on vuorattu leivinpaperilla.
Valele lohi sitruunamehulla ja mausta mustapippurilla.
- Sekoita kulhossa täyte sekaisin.
- Ripottele katkaravut lohen päälle ja kaada seos päälle.
- Paista uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti