keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Daim- valkosuklaafudge

Fudge: 

690 g suklaata (itse käytin 300g valko- ja 300 g daim-suklaata)
1 tlk sokeroitua kondensoitua maitoa 

Vuorataan 20x20cm vuoka leivinpaperilla. Paloitellun daim-suklaan joukkoon lisätään n. 1 dl kondensoitua maitoa. Lisätään loput kondensoidut maidot paloitellun valkosuklaan joukkoon. Sulatetaan mikrossa / kattilassa välissä sekoittaen, kunnes suklaa on täysin sulanut. Levitetään daim- massa vuokaan ja tasoitetaan esimerkiksi nuolijalla. Sulatetaan valkosuklaa-seos samalla tavalla. Valkosuklaan voi halutessaan maustaa tai vaikkapa värjätä mieluisakseen. Asetetaan jäähtymään jääkaappiin ainakin kahdeksi tunniksi. 


Fudget säilyvät jääkaapissa n. viikon verran tai voi pakastaa. 

Fudgeissa vain taivas on rajana mitä makuja haluaa.

-L-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti