Koosta riippuen n. 100 kpl
Fudge:
250-300 g suklaata ( itse käytän fazerin sinistä)
280 g Pätkistä
1 prk kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
Ohje:
Laita pätkikset kattilaan.
Pilko kattilaan myös suklaa, kaada joukkoon kondensoitu maito. Lämmitä koko ajan sekoittaen, kunnes suklaat ovat kokonaan sulaneet.
Levitä suklaamassa leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm vuokaan. Voit käyttää halutessasi myös isompaa vuokaa. Tällöin fudgesta tulee vain hieman ohuempia paloja.
Laita vuoka jääkaappiin ainakin 3 tunniksi (tai yön yli) jähmettymään. Leikkaa jähmettynyt fudgelevy haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Vinkki:
* Fudget voi myös pakastaa
-L-
Tein just näitä ja aattelin joululahjaksi. Miten, säilyykö ne huoneenlämmössä paripäivää? En oikeen saa paketoituna niitä jääkaappiin.
VastaaPoista