lauantai 23. marraskuuta 2013

Pekoni- kanarullat


Lupasin reseptejä Kreikka- illasta

Tässä oma reseptini, varmasti löytyy
netistä jos minkälaista ohjetta , mutta 
tein päästäni ja erittäinkin kokeilemisen arvoista <3

Pekoni-kanarullat:

Ainekset:
( riippuen syöjien määrästä )

Kanafileitä 
( itse käytin ohuen ohuita, mutta voisi ottaa normaaleja ja nuijia ohuemmiksi )
Pekonia
Maustamatonta tuorejuustoa
Fetaa 
Tuoreita yrttejä

- Sekoita tuorejuusto ja feta keskenään sekaisin tasaiseksi ja lisää hienonnetut yrtit
ja mausta maun mukaiseksi 
- Levitä fileet leivinpaperille, jaa täyte tasaisesti fileiden päälle, niin että saat rullalle ilman
että kaikki täytteet pursuaa ulos.
 - Rullaa pekoni ympärille ja laita Coctail-tikulla kiinni
( muista poistaa tikut ennen tarjoilua, heh )
- Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia, riippuen kanafileen paksuudesta.

ja nam, hyvää tuli :)


- L -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti